Meritam sa ne luam nikon d600 ?

Merita un DSLR 20 de milioane ?
Sau merge sa faci poze doar cu un compact ?

Intai am vazut reclama la nikon d400

D40 este un aparat foto compact şi uşor, de înaltă performanţă care permite oricui să creeze imagini incredibile cu un SLR. Conceput special pentru a fi uşor de utilizat, D40 vă permite să folosiţi tehnologiile digitale şi optice utilizate de profesionişti fără a necesita pregătire pentru funcţii complexe. Oricare ar fi obiectul fotografiei, Programul automat Digital Vari vă permite să obţineţi rezultate extraordinare în orice situaţie. Navigarea în meniurile de asistenţă se face uşor, meniul de retuşare al aparatului foto conţine funcţii de editare şi îmbunătăţire a imaginilor uşor de editat cu un monitor LCD strălucitor de 2,5 inci. Perfect pentru cei ce doresc un aparat foto la un preţ rezonabil cu care să exploreze ceea ce face ca sistemul SLR să fie unul deosebit, D40 este atât de uşor de utilizat încât tot ceea ce este necesar este să vă concentraţi asupra scenei dorite, iar tehnologiile avansate Nikon se vor ocupa de restul.
Kitul D40 include obiectivul AF-S DX Zoom Nikkor de 18-55 mm dotat cu remarcabilul motor Nikon Silent Wave Motor (SWM) ale cărui caracteristici sunt rapiditatea, acurateţea şi silenţiozitatea deosebită. Acest obiectiv este perfect pentru orice fel de ocazii, de la instantanee obişnuite până la peisaje uimitoare.

• Compact şi uşor : în greutate de doar 475g, D40 se aşează perfect în mână datorită designului şi prizei echilibrate pentru a asigura un acces uşor la comenzi.
• Senzor de format imagine DX de 6,1 megapixel pentru imagini de rezoluţie înaltă excepţional de vii şi cu un nivel de detaliu ce permite mărirea.
• obiectiv AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED : conceput optic pentru utilizarea cu senzorii digitali SLR Nikon. 135 echivalent cu distanţa de zoom de 27 până la 82,.5mm.
• Focalizare automată extrem de clară, în 33 de zone : acest sistem avansat de focalizare automată este dotat cu trei zone focus care pot fi controlate separat. Fie că sunteţi pe plajă, pe terenul de fotbal sau în parcul de distracţii, D40 va focaliza automat şi precis— chiar şi după asfinţit.
• Monitorul LCD de mari dimensiuni, strălucitor de 2,5 inci face ca revizuirea şi editarea fotografiilor dumneavoastră să fie o plăcere. Detaliile imaginilor sunt clar vizibile, iar meniurile simple de ajutor sunt uşor de utilizat.
• 8 Programe multiple prestabilite digital optimizează în mod automat setările aparatul foto pentru a produce rezultate impresionante în orice context. Printre funcţii se numără Bliţul automat oprit, Portret, Peisaj, Copii, Sport, Prim-plan şi Portret de noapte. Tot ce aveţi de făcut este să rotiţi selectorul modului după dorinţă sau să selectaţi modul AUTO, integral automat şi să lăsaţi aparatul D40 să se ocupe de rest.
• Tehnologia excepţională Nikon a bliţului i-TTL încorporatasigură că D40 oferă lumina corectă — chiar şi în situaţii de fundal luminos. Aparatul foto evaluează scena şi calculează lumina ideală înainte de a face fiecare fotografie. Fără butoane suplimentare, fără proceduri complicate; fotografierea cu bliţ nu a fost niciodată mai uşoară sau mai precisă ca acum.
• Timp de pornire aproape instantaneu de 0,18s . Pregătit în0,18 secunde de la pornirea aparatului,D40 vă permite timpul de reacţie adecvat inspiraţiei de moment astfel încât să nu vă simţiţi niciodată frustrat de ratarea unui moment special.
• fotografiere continuă cu 2,5 fps : capturaţi mişcări subtile într-o fracţiune de secundă cu Modul fotografiere continuă. Cu posibilitatea de a fotografia până la 100 de cadre în acţiune la aproximativ 3 cadre pe secunde, D40 este capabil să surprindă orice, chiar şi atunci când ritmul acţiunii este unul rapid.
• Distanţa amplă a sensibilităţii ISO 200 – 1600 permite aparatului foto să creeze imagini frumoase în condiţii dificile de iluminare fără utilizarea bliţului. Sensibilitatea poate fi mărită manual la o setare HI-1 pentru acele ocazii speciale care necesită o sensibilitate şi mai mare.
• Acumulator reíncărcabil Li-ion EN-EL9 : efectuaţi până la 470 de fotografii în modul de fotografiere cadru unic (măsurat conform standardelorCIPAA, cu bliţ încorporat utilizat pentru 50% din fotografii). Adaptorul CA opţional EH-5 poate fi utilizat pentru a alimenta aparatul foto pentru perioade de timp chiar şi mai lungi (un conector EP-5, disponibil separat, este necesar pentru adaptorul CA).
• Compatibilitate PictBridge . PictBridge este un mod rapid şi distractiv prin care se pot imprima imagini direct de la aparatul dumneavoastră foto, fără a fi nevoie de un computer. Conectaţi aparatul foto la imprimantă utilizând cablul USB furnizat.
• Meniul de retuşare uşor de utilizat face ca editarea şi îmbunătăţirea fotografiei prin intermediul aparatului foto să fie o sarcină facilă. Gama de îmbunătăţiri aduse imaginilor include mai multe efecte de filtrare a culorilor şi tonuri alb-negru sau sepia, precum şi tehologii de tratare a imaginilor precum Reducere ochi roşii şi D-Lighting.
• Compatibilitate perfectă cu sistemul Total Imaging de la Nikon : obiective Nikkor de înaltă calitate, sistem de iluminare creativă i-TTL – inclusiv noul software Nikon SB-400 speedlight

Accesorii incluse:
•Acumulator reîncărcabil Li-ion EN-EL9,
•încărcator rapid MH-23,
•cablu USB UC-E4,
•Picture Project,
•element vizor din cauciuc DK-16,
•curea aparat foto,
•capac carcasă BF-1A,
•capac vizorDK-5,
•capac cuplă accesorii BS-1

Dar are doar 6 MP

asa ca m-am gandit la Nikon d600

deci ramane :

Nikon d600

Descriere Aparat foto digital Nikon D60, obiectiv 18/55 f/3.5-5.6G AF-S ED II
D60 este un aparat foto SLR de inalta performanta cu format digital DX cu rezoluţie de 10,2 megapixeli. Usor de utilizat şi manuit, este perfect pentru a explora lumea magica a fotografiei digitale SLR. Situatiile cotidiene pot fi lasate in grija aparatului foto in mod automat, sau puteti incerca una dintre multiplele sale optiuni care va asigura control creativ Functiile de creatie disponibile la acest aparat foto sunt accesibile prin intermediul unui meniul intuitiv. Spiritul practic este subliniat de existenta unui afisaj rotativ pentru informatiile despre fotografie care urmeaza orientarea aparatului foto, un mecanism intern de auto-curatare si un senzor localizat in vizor care opreşte monitorul. Cu un timp de pornire aproape instantaneu şi o corp usor, de mici dimensiuni, acest aparat foto este pregatit sa fie luat oriunde. D60 – sunteti la un pas de lumea fotografiilor impresionante.

* 10,2 megapixeli Senzor de imagine in format DX pentru imagini de rezolutie inalta extrem de vii si detaliate, ideale pentru a fi marite.
* Concept EXPEED de procesare a imaginii pentru performanta optima si calitate maxima a imaginii.
* Sistem inovator de reducere a prafului: Sistemele de curatare a senzorului de imagine si de control al ventilatiei pastreaza praful la distanta de senzorul de imagine, pentru a asigura fotografii clare, fara pete.
* Interval larg de sensibilitate ISO 100 – 1600 ISO permite viteze mai mari ale declansatorului pentru a reduce semnificativ riscul unor imagini neclare când fotografiati subiecti in miscare sau obiecte în lumina scazuta.
* Mic, uşor şi confortabil: numai 495g cu functii intuitive de control şi un maner confortabil.
* Monitor LCD mare, luminos, de 2,5 in permite verificarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigură revizuirea si editarea plăcută a fotografiilor dumneavoastră.
* Raspuns rapid: un timp de pornire aproape instantaneu de 0,19 secunde şi întarziere minima a eliberarii declansatorului care permite fotografierea rapida.
* fotografiere continuă de 3 fps vă permite să fotografiati pana la 100 de imagini JPEG (dimensiune FINE, L sau mai mică) la aproximativ 3 cadre pe secundă şi să capturaţi acţiuni care se desfăşoară rapid.
* Vizor clar, luminos cu mărire de 0,8x pentru o compoziţie precisă
* Senzor privire opreşte automat afisajul pentru informatii fotografie de pe monitorul LCD atunci când priviţi prin vizor, economisind energie si permitandu-va sa va concentrati mai bine la fotografiere.
* Focalizare automata ín 3 zone extrem de clara va permite să focalizati rapid şi acurateţe indiferent unde vă aflaţi, chiar şi după apus.
* D-Lighting activ reţine detalii în evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.
* Selectati un format pentru afisarea informariilor: selectari dintr-o serie de formate de afisare incluzand formatul Graphic (Grafic) care utilizează pictograme pentru informaţii sau Wallpaper (Tapet) care utilizează propriile imagini ca fundal.
* Afişaj vertical cu informaţii despre fotografiere: când fotografiaţi, afişajul se roteşte automat pentru a urma orientarea aparatului foto. Informaţiile despre aparatul foto sunt afişate corect atât în format portet, cât şi în format peisaj.
* Program digital variabil cu 8 funcţii optimizează în mod automat setările aparatul foto pentru a produce rezultate de calitate în orice context.
* Meniu extins de retuşare cu 10 efecte deosebite dintre care să selectaţi, incluzând procesare NEF (RAW) şi stop-cadru. Imaginea originală rămâne neatinsă şi D60 creează rapid şi uşor o copie pe care o puteţi edita şi îmbunătăţi chiar în aparatul foto.
* Procesarea íncorporată NEF (RAW): după fotografiere, bucuraţi-vă de libertate creativă şi control asupra setprilor aparatului foto. Ajustaţi Image quality (Calitate imagine), Image size (Dimensiune imagine), White balance (Balans de alb) sau chiar exposure compensation (compensare imagine) prin intermendiul meniului uşor de navigat.
* Filme stop-cadru creează filme animate dintr-o serie de fotografii consecutive. Sleectaţi primul şi ultimul cadru din secvenţă şi salvaţi ca un film de scurtă durată care poate fi redat pe ecranul LCD al aparatului foto sau pe calculator (format AVI).
* Măsurare expunere prin matrice Nikon culoare 3D II produce expuneri ideale în aproape orice condiţie de iluminare.
* Compatibil cu obiective de înaltă calitate NIKKOR, recunoscute în întreaga lume, optimizat pentru utilizare cu obiective NIKKOR AF-S şi AF-I.
* Acumulator reíncărcabil Li-ion: efectuaţi până la 500 de fotografii în modul de fotografiere cadru unic cu o singură încărcare (măsurat conform standardelor CIPA, cu bliţ încorporat utilizat pentru 50% din fotografii).

Nikon d600 are 10 MP

informatii pe dpreview

Voi ce ziceti ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: