Bucuresti – cucerit de un independent, Oprescu

Tags: Oprescu, Bucuresti, alegeri
Dl. Oprescu a castigat primaria capitalei. Pentru prima oara un candidat castiga primaria cea mai importanta. El multumeste cetatenilor pentru acest lucru. El promite sa dea speranta tututor si sa scape de aspectul de mahala.
Pentru Oprescu TVR1 si a intrerupt programul pentru a ii prezenta discursul.
Oprescu este aproape de oameni si doreste sa aduca democratie mai aproape de cetateni. Oprescu nu vrea sa se catare in functii si apoi sa abuzeze de ele. In plus Oprescu, a zis ca un atu este pentru cetatenii Bucurestiului experienta sa cu oameni si nealipirea sa de un partid, fata de Blaga.
Deja s-a avansat ideea ca dl. Oprescu are sanse pentru presedentia Romaniei. Ii dorim mult noroc.
Ce atu-uri a avut dl. Oprescu ?
Independenta sa, neaservirea catre un partid.
De ce a fost respins dl. Blaga ? Blaga a avut de luptat cu imaginea negativa avuta de PDL in Bucuresti, care arata a o adevarata mahala. Probleme cu traficul, cu maidanezi, la care Videanu a dat raspuns negativ (nu se poate rezolva problema). In cazul inzapezirii Bucurestiului, Videanu era absent. Desi poate Blaga ar fi fost prezent, absenta PDL a marcat infrangerea. Deasa si inutila schimbare de Bordura a fost si ea fatala. In plus retrocedarea parcurilor a costat si ea.
Ramine de vazut daca Oprescu va rezolva minorele probleme , care se pot rezolva, de exemplu strangerea maidanezilor. Este o chestie de prestigiu pentru Bucuresti , sa nu existe maidanezi in centru sau alte puncte nevralgice, langa metrouri, aeroport, gara, piete. Este prima proba pe care o va dovada Oprescu. Alte probleme stim ca nu au rezolvare, ca de exemplu traficul : pe unde sa circule atatea masini. Oprescu va trebui sa inspire incredere in transportul public pentru ca acesta sa devina de incredere si sa preia din aglomeratia de pe strazi.
Constructiile sociale sunt tot o alta obligatie (nascute din legea 10/2001), sa vedem daca Oprescu va continua ce a inceput Ontanu. Este o oportunitate pentru Bucuresti mansardele de pe acoperis. Este cea mai frumoasa idee pe care a avut-o dl. Ontanu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: