Mutarea capitalei in Ardeal

Mai multi bloggeri si-au exprimat ideea ca ar fi bine sa se schimbe locatia capitalei in Ardeal, deoarece Bucurestiul are o problema de imagine, care se rasfrange negativ asupra imaginii Romaniei.
Chiar si Videanu a declarat ca nu poate rezolva problemele de imagine a Bucurestiului, de exemplu problema cainilor maidanezi. Aceste probleme de imagine au influentat si votul asupra Bucurestiului, fortele de dreapta pierzand capitala din palmares. As fi vrut sa lansez o dezbatere polemica unde este mai bine in Ardeal si daca ar merita un lifting de imagine.

Iata ce declara picsel:
mă gândesc că omeneşte, sibiul ar ajuta politicul nostru foarte mult. imaginea aproape europeană bineînţeles. dar oamenii de acolo, felul în care ăşi trăiesc viaţa, poate saşii cu cultura lor, ar schimba noi-veniţii aşa cum, poate, au făcut cu primarul lor actual.
e o treabă simplă, nu: vezi jeg, te compari cu el, vezi curat, te compari cu el.
în fapt, aş muta politicul din bucureşti nu pentru că nu s-ar descurca aici dacă ar rămâne singur, ci pentru că s-ar schimba ceva cu siguranţă spre bine, astfel. schimbi locul, schimbi norocul. omul sfinţeşte locul şi să sperăm că şi oamenii care vin

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: