Andreea Marin Topless

Andreea Marin, este o femeie ca toata femeile, de ce nu ar avea voie sa faca plaja topless, sau dupa cum zicea Rila, sa faca chiar plaja complet natural. Toata lumea ar avea ce admira, ar zice Rila.
Cei de la Cancan, au facut niste poze cu ea toples intr-un spatiu public, unde oriunde se poate plimba si fotografia.
Singuri care au avut de pierdut sunt cei care vedeau in ea o zana, ajutati si de TVR1, care au promovat-o la statutul de vedeta si de zana milostiva, care scotea bani ca din sacosa, din bugetul public. In timp ce alti bugetari faceau foama si inc-o mai fac. Andreea Marin avea ce manca si chiar mai facea si pomeni la altii. Nici macar guvernanti n-au explicat de ce pentru unii bugetari sunt bani, si pentru altii doar fundul cratitei. Chiar vazusem pe un site, pe cine revoltat ca o anumita bugetara s-a dus la mare si a calificat-o nenorocita , fiindca a luat trenul (dus si intors 100 ron si cateva zile de cazare la malul marii, daca doar nenorocita n-a stat la cort).
Bine, revista Cancan n-a explicat ca a avut si bani de tren sau avion, ba chiar ca a stat la hotel. Oricum bani de hotel suna prost in gura lui Tariceanu, care a afirmat ca daca Romania ar depasi pragul foametei, economia s-ar prabusi, de exemplu daca salariul minim ar fi de 200 de euro.
Tot in revista Cancan s-a explicat ca chiar avea acesori scumpe : costum de piele si nu in ultimul rand avea la ea o parasuta. Ii lasam pe cei de la Cancan sa explice : „s-a dezbracat de un costum special din neopren pe care il folosise la parasailing (un sport in care te lasi purtat in aer de o parasuta). ”
Ii uram casa de piatra si sa aibe grija de copiii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: