Frigul de acasa

Avand in vedere, saracia generala din orasele Romaniei, desi temperatura exterioara a scazut, caldura nu vine la bloc. Oamenii sunt prea saraci pentru a plati caldura din octombrie. Trebuie sa vina noiembrie, pentru ca cetatenii sa fie supusi platilor prea scumpe ai caldurii. Nici in instutii nu s-a dat drumul la caldura, se prefera o haina groasa, decat un calorifer cald. In ceea ce priveste reabilitarea termica a cladirilor , s-au reabilitat pana acum 14 blocuri prin programul masiv national Reabilitarea. Deja in unele blocuri, reparatiile presupun dublarea intretinerii.
Singura sansa de reabilitare termica, este folosirea terasei pentru constructia de mansarde. Unele mansarde arata super si permit din plata noilor locuinte rearanjarea blocurilor si in ceea ce priveste reabilitarea termica. Deasemenea prin constructia de mansarde se realizeaza locuinte noi in zone atractive, de exemplu centru sau aproape de statiile de metrou, loc unde nu mai exista teren liber.
In ceea ce priveste un calorifer electric, acesta consuma 1200 W si energia electrica este scumpa ( vreo 400 ron pe luna, la folosire intensiva) . In plus nici instalatiile electrice nu permit incalzirea masiva cu calorifer electric.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: