Alegerile saracului

Mai este putin pana la 27 noiembrie, data la care Romania isi va alege parlamentul. Principalele partide poltice si -au expus legislatia dorita inainte de alegeri si chiar le-au votat. 50% pentru profesori, 20% pentru toti, reducere 6% la impozit. Cine a zis ca nu exista initiativa legislativa s-a inselat, iata ca se propun legi pentru a sensibiliza electoratul ( si pentru a face niscaiva dreptate sociala). Reamintim ca Romania este pe penultimul loc in topul bogatilor, sau saraca absoluta nr. 2. Cu venirea Moldovei in UE, asta se va intampla la un moment dat, vom ramine in topul saracilor pe pozitia 3.

Parlamentul UE, desi platit si din banii romanilor, adica stie si asta sa ia bani, este insensibil in pozitia salariilor, desi ar putea sa aiba niscaiva initiativa legislativa, adica sa dea fiecarui european salariat cate 500 de euro. Se observa ca parlamentul Romaniei este mai activ decat parlamentul UE si chiar mai aproape de saracimea Europei, concentrata in special in Romania si Bulgariei.

Sa mergem sa votam pentru mai multi bani in buzunar si sa vedem ce ni se pregateste la parlamentarele UE. Este si acolo loc de un biscuit in plus ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: