Pozitia incosistenta a UE

Mai multi oameni au remarcat pozitia inconsistenta a UE privind salariile. Desi UE doreste sa taxeze salariatul la tigari, benzina si la alte taxe si accize, impunand derogarea de la suzeranitatea tarii in ceea ce priveste taxele, nu aceeasi grija are UE si la salariile acestor angajati. Ceea ce a facut pe unii europeni sa simta discrimanati de UE discriminarea fumatorilor in UE. )

Daca doriti sa aratati ca sunteti discriminati de UE scrieti aici. O alta discriminare UE este legata de taxa auto. Desi romanii erau cei mai saraci din UE erau cei mai taxati la inamtricularea auto (pana la 7000 de euro ziceau unii).

Deasemenea in UE, apar oug care taxeaza doar pe unii la salariu. Astfel un salariu de 1000 ron net (circa vreo 300 de euro), nu putea fi platiti, fiindca respectivul nu era demnitar, si deci se blocheaza prin  oug, drepturile sale banesti legale. iata cum pozitia de a fi demnitar, iti asigura dreptul de a lua salariul integral, altfel acest salariu poate fi o cauza a destabilizarii europene.

O alta problema in care cetatenii UE sunt discriminati, este mersul pe strada in UE. Unele orase europene sunt pline de maidanezi, care s-au aciuat in haite si ataca deobicei seara si noaptea trecatori. Unele orase nu au politia animalelor ca  sa apere cetatenii ue. Un corespondent ne-a relatat ca pe langa un hotel numit „European hotels”, trecatori sunt stresati de animalele lasate fara nici o grija pe strada. Cum politia locala nu este eficienta, singura metoda de a scapa, de exemplu, Bucuresti-ul de maidanezi este infintarea unei politii europene, care sa redea demnitatea pietonului european.

Reclame

2 răspunsuri to “Pozitia incosistenta a UE”

  1. mariusmioc Says:

    Nu fiţi răi, Uniunea Europeană ajută fumătorii, dă chiar şi subvenţii pentru tutun.
    Înţelepciunea Uniunii Europene: Subvenţii pentru tutun în paralel cu accize şi campanii antifumat http://mariusmioc.wordpress.com/2008/11/10/intelepciunea-uniunii-europene-subventii-pentru-tutun-in-paralel-cu-accize-si-campanii-anti-fumat/

  2. epimeteu Says:

    Uniunea Europeană nu ajută fumătorii, ci cultivatorii mari de tutun si corporatiile care produc tigari. Impreuna si-au dat mana ca sa ia si pielea fumatorilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: