Carmen Hara despre Obama

Carmen Hara a spus despre Obama ca nu isi va duce candidatura la sfarsit. Este o viziune realista sau o viziune senzationala fara nici un suport faptic. Obama a fost prezentat pe bloguri senzational ca un aducator al unei noi ordini mondiale. Altii au spus despre Obama ca a fost in lupta pentru o fiscalitate transparenta. Este clar ca se pune problema rezolvarii crizei mondiale financiare lasata mostenire de Bush. Oricum Carmen Hara nu este un analist serios, ultima imagine cu Carmen Hara o arata cantand la Happy Hour asa ca voi ce ziceti, Carmen Hara vorbea serios ?

Reclame

Un răspuns to “Carmen Hara despre Obama”

  1. Marius Mina Says:

    Carmen Hara are un birou deschis pe 61st si 5th Avenue in buricul targului manhattan, la ea nu poti ajunge decat cu o programare prealabila .Este foarte apreciata aici, in Romania se poarta manele ,basescu si fitze .Daca s-a intamplat sa vina in emisiunea Happy Hour a facut-o la rugamintile unor prieteni, a cantat , un lucru foarte normal, ea a fost in tinerete cantareata profesionista care in niciun caz nu se compara cu muraturile care umplu azi ecranele prostitutiei televiziuniulor romanesti.
    Reviste serioase din New York au scris pagini intregi despre Carmen Hara, daca n-ar fi un talent in domeniul ei, n-ar fi miliardarii de pe Park Avenue atat de disperati sa o cunoasca.Asa deci si prin urmare, grecii fac comert pe mare.Pina nu stii exact ce hram poarta o persoana nu e bine sa faci calcule si sondaje de mana a treia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: