Sarbatori in Bulgaria cu Mihaia Jacksov

La hotelul la care a fost prietenul meu Gogu de la Valcea, a fost cam frig, ca factura mare de caldura nu se potrivea bine cu nota de plata mica. Mare i’a fost mirarea ca a venit acolo tyzul lui Michael Jackson, cioleveca Mihaia Gecson care s’a produs ceva mai anemic , dar in schimb mai ieftinache, asa ca intre colegi de Dunare. Ba chiar a fost un juriu care i-a acordat distinctia ciubota sparta. Cu banii obtinuti spera sa isi faca o operatie estetica la buzunar, adica sa il coasa, sa nu ii mai cada batista din ei.

Apoi i-au venit sarmalele si i-au dansat trei fatuci in poala sa, mai grasute, ca asa se poarta la bucatarie, si oricum in Bulgaria este permis, din ceea ce se stie, cumulul de functii, ba chiar combinarea pensiei cu salariul,sau combinarea simbriei cu zarzavatul:

In fine i s-a urat dobre vecera, si apoi dupa ce a inoptat, visand la un dans laptop mai finut, ceea ce noi cunoastem mai pe romaneste, hora pe aplecate:

Nu a negat chiar ca ar fi avut niste vise mai colorate, ceva care aminteste de grandoarea sejururilor din Poaiana Brasov, pe care Gogu a vizitat-o doar in vise, ca deee el este manelist bugetar:

In sejurul hotelului , a mai fost timp de inca un vis gratuit, inclus in pretul sejurului:

A doua zi s-a dus ura si la gara, bine inteles dupa ce a fost buzunarit, in timp ce facea niste cumparaturi in magazin. Deee, este criza si propietarul trebuia sa isi recupereze cheltuielile si, chiar sa faca si un mic profit. Si ca intre vecini se poarta. Nu,de alta, dar este mai diplomat, sa faci niste mici magarii, decat sa ii ceri omului direct, o taxa piperata de la inceput:

Daca ar mai fi avut bani la el, dansul ar mai fi putut sa mearga la magazine de Glamur, acolo inde barbatii si femeile patriei pot avea mai mult succesuri,desi exista si esecuri,in plus acolo totul este romantic si fitos, ca in orice vis de pitipoanca:

Gogu a mai cunoscut si-o fata, dar neavand bani aceasta nu a vrut sa isi asume rolul de Julieta in mod onorific,preferand ipostaze mai oneroase, asa ca Gogu a plecat neconsolat pe plan artistic si sentimental, ducand in inima dorul de impliniri conjugale, dar la vara se va intoarce in Bulgaria, cu maririle de salarii promise, dar pana la vara, mai este timp si chiar loc de o escapada la munca in Spania:

Eheee , va asteptam si pe voi in Bulgaria,dar deja aceasta alta poveste, pe care Mos Gerov o s-o va spuna altadata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: