Madalin Voicu canta si danseaza la Nati Meir show

Nici nu prea stiu cine este Nati Mier (un candidat fara sansa pentru mine la presedentia Romaniei), dar nu stiu ce cauta acolo Madalin Voicu. Il stiam pe Madalin Voicu in PSD, dar iata ca nu este prea statornic, desi PSD i-a dat girul politic. Cred ca in atare conditii Madalin Voicu trebuie sa puna trup si suflet pentru PSD, pentru candidatul la presedentie al partidului, si pentru campania de europene. Abia acum imi explic excluderea din partid a domnului Madalin Voicu.

Reclame

Un răspuns to “Madalin Voicu canta si danseaza la Nati Meir show”

  1. Cecilia,Qld Says:

    Promovarea acestei candidaturi pare o gluma nereusita.Nu s.tiu ce scrie in Constitutia Ro la articolele(conditiiel puse) pentru a fi propus si ales ca PRESEDINTE al ROMANIEI.Totusi,dupa cum m-a duce mintea,cred ca nici nu ia trecut cuiva prin cap sa se scrie ca se accepta
    cetatania dubla.Apoi …”spectacolul festiv”.gen Bolitinul de Vale nu cred ca a reprezentat dragostea pt.prosperitatea Ro a candidatului ci,pur si simplu. parerrea”excelnta”pe care o are candidatul domnilor Madalin si Columbeanu,despre viitorii sustinatori ca amatori de carne tanara si goala la tona si de mana intinsa la ce picura din milioanele (zise si miliarde!).
    De sigur ,fiecare face ce vrea cu banii pe care ii are.MJ,si-a facut o gradina zoolgica,de exp.!Dar a donat si milioane de dolari pt.diverse proecte umanitare.(Dl.NM oare cat o fii donat?) Dar ma gandesc ca s=ar putea sa fie si un troc financiar incheiat cu fostul candidat a carui campanie prezidentiala a condus-o spre o infrangere umilitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: