Eros Show a crescut in calitate

A crescut in calitate datorita actritei italiene Sofia Gucci. Arata perfect si danseaza perfect . In plus seamana cu Sophia Loren.

Sophia Loren.

Sofia Gucci.
Acest targ ar putea reprezenta o atractie turistica pentru Romania. In plus Libertatea a acordat si ea o atentie deosebita evenimentului, avand stand dedicat. Au fost mai multe saloane de masaj acolo, standul cel mai interesant fiind al firmei confidential. Au lipsit cei de la tunning car, poate datorita vremurilor de criza. Au existat si produse lenjerie, produse specializate, vin rosu. Poate la anul vom vedea eros show in atentia tur operatorilor. Prezentatorul evenimentului Laura Andresan este implicat la randul ei in fapte conexe evenimenului , cum ar fi petitia minora la ginecolog. De fapt toti minori ar trebui sa poata merge la doctor, indiferent de afectiunea medicala pe care o au.
Standul Budoar a stralucit cu actritele, Alexandra mc Queen si Natasa. Standul Budoar a gazduit televiziunea Balkan Hot TV. Cel mai bun film a fost al celor de la Budoar. A venit pentru a da stralucire evenimentului Pierre Woodman, care poate fi urmarit si la televiziunile transmise prin cablu.
La categoria actritele internationale , Alina Plugaru si Sofia Gucci au fost premiate, si pentru eforturi si profesionalism Laura Andresan a primit un premiu. Cu ocazia evenimentului, Laura Andresan a realizat un pictorial cu maestru fotografic Baragan.
Spectacolul, interactivitate au facut ca eros show-ul romanesc sa fie mult mai bine realizat decat targul francez de profil. Daca romanii nu exceleaza inca la capitolul tehnologie, spiritul latin ne face artisti desavarsiti in schimb. Am putea spune ca odata cu ocazia targului, Bucurestiul a fost capitala erotica a Europei.

Turismul de targuri ar putea prezenta o optiune eficienta.

Reclame

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: