Absenteismul la vot legitimeaza iresponsabilitatea partidelor

Esti nemultumit de cum arata orasul tau ? De lipsa parcurilor verzi ? De lipsa metroului in Drumul Taberei ? De cetele de caini vagabzoni ? De radierea orasului tau din harta turismului civilizat ? De traficul sufocant ? De invatamantul neperformant ? De adaosul din hipermarketuri ? Partidul respectiv vrea sa faca izolarea termica a cladirilor ? Merge bine transportul in comun.
Este bine de investigat si din punctul de vedere al bunei credinte.
Trebuie sa tii cont de faptul ca si in ipoteza ca nu ia primaria, isi poate asigura un numar de consilieri. Si deciziile importante le iau consilierii. Este exact ca la bloc, la o sedinta , ceea ce conteaza este ce voteaza locatorii si nu presedintele de bloc sau admnistratorul.
Daca nu te duci, votul tau nu mai conteaza pentru partidul cutare. Te vor ignora. Daca insa te duci, votul tau acordat altora, va insemna un nu accesului lor la putere. Si puterea inseamna bani. Numai bugetul Bucurestiului 3 miliarde de euro. Si cate eforturi se fac pentru bani astia.
Gandeste-te daca esti de acord cu planul sau de urbanism si daca il respecta. Gandestete daca ai un oras curat si un aer respirabil. Ai o tasnitoare pe strada. Pe vremea comunistilor erau tasnitori, dar acuma au disparut. Vine canicula si primarul ales poate zice ce daca i se face rau pe strada ?
As dori sa semnalati aici si alte probleme :
timpul greu de aces la servicii medicale , incluzand salvarea.
In lipsa votului tau, poti auzi aberatii de genul , Legea protectiei animalelor nu permite strangerea maidanezilor , ceea ce nu permite respectarea prevederilor constitutionale, cu privire la dreptul la viata si a integritatii fizice(articolul 22 constitutie).

Referinte de presa:
Partidele muncesc mai mult, daca tu votezi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: