Daniel Seven Sharky vrea filme serioase

Comedie

Daniel Seven Sharky vrea filme serioase, gen filme categorie A. Conlucreaza cu noul sau regizor Michael Star pentru realizarea unei comedii , gen Vacanta Mare. In acest sens Daniel Seven Sharky, a prezentat cateva fete din Giurgiu pentru a candida la noul film , gen comedie.
Daniel Seven Sharky nu exclude lucrul si cu vedete consacrate precum Ileana Lazariuc, Nicoleta Luciu, daca aceasta vor dori sa lucreze cu el, desi nu se stie daca acestea sunt experte in comedie, dar doar lucrand iti poti da seama, daca esti facut pentru ceva. Inca nu le-a contactat, dar este dispus la orice pentru filmul sau.

Daniel nu a mai filmat comedii

Este adevarat acest lucru, nu are comedii la activul sau. Este mai degraba intreprinzator, istet, si nu poate sa isi doreasca filmari lungi. Ii plac filmarile la obiect, care se termina repede, nu neaparat si care ating perfectiunea. Dar arta cere sacrificii si banul nu se face usor. Este stiut faptul ca Daniel este o vedeta la Giurgiu, dar urmeaza sa ajunga si o mare vedeta la Bucuresti, precum Romica Tociu sau Cornel Palade, ca sa ne referim la greii comediei romanesti.

Locatii comedie

Daniel Seven Sharky a fost in plimbare in cateva locatii, la un restaurant, la un salon de masaj, unde a dat si o petrecere, eventual in cinstea noi comedii. S-a simtit bine cu doua fete din Giurgiu la un salon de masaj. A fost si la piscina unde s-a turnat si cateva cadre de proba. Piscina nu a vrut sa fie desconspirata si de aceea, nu putem sa ii spunem numele.

Detalii filmare comedie

Este esential sa avem o filmare buna, lumina este un factor important. Fiecare scena va avea closeup-uri suculente, fiind poate o revelatie in domeniu. Este o intrebare daca se va filma in high definition sau doar in vga. Vga permite redarea la televiziune in conditii suficiente.

Actrite preferate in comedie

Dintre actritele care deja au filmat cu el, sau le cunoaste, Daniel aminteste de Dona Visper, Cristina Nitulescu sau Alexandra mc Queen. Acestea insa se pare ca nu doresc sa filmeze cu el, din motive pe care nu le vom detalia aici. Dona Visper l’a parasit pe Daniel, asa sustine, si Daniel nu stie cu ce se mai ocupa. Pe Cristina Nitulescu, Daniel a lansat-o , dar acum Cristina Nitulescu are alte preocupari. Alexandra , despre aceasta Daniel, zice ca este doar animatoare, si neavand vocatie de actrita, prefera sa n-o sune.

Acces la casting comedie

Sunt mai multe metode de a fi aceptate in film. Eventual puteti sa trimiteti un cv cu poze, activitate, modalitate de contact pe adresa starletero@yahoo.com. Deocamdata sunt cautate fetele, dar pe parcurs s-ar putea sa fie nevoie si de baieti, sau persoane mai in varsta, gen 40 de ani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: