Invatamantul romanesc

Reclama:

Categorii:

Monden Social Relaxare Divertisment Masaj erotic


Am citit carti vechi despre cum se faceau studiile inainte, cei plecati de acasa cereau bani pentru a invata. Este celebrul banc cu Eminescu care cerea bani de carti pentru Heine si Goethe, la care tatal sau zicea „saracutu nu mai are bani nici de haine si ghete”. Acum invatamantul se face cu profesori care cer de acasa bani pentru chirie, mancare , tigari. Am citit din tratatul de aderare , Romaniei la UE si era vorba de accize la tigari. Cum salariul este de 600 de ron pe luna din ceea ce am auzit, este clar ca daca profesoara fumeaza doua pachete de kent pe zi 6 ron *2 =120 ron *30 , da jumatate din bani pe tigari. Este clar ca daca avem profesori cei mai slabi din UE, si mai mult de jumatate de elevi manelisti, care dimineata asculta pe Guta si seara pe Adi Minune, este clar ca unde s-a intalnit fomistul cu prostu gust, nu ajungem prea departe.

Cand a plecat domnul Adrian Nastase ca premier a plecat si jandarmeria din scoli, asa ca traim spre bine, dupa cum ni s-a urat, dar avem un invatamant neperformant, dupa cum s-a constatat la cel mai inalt nivel.

Despre invatamantul de drept, ni s-a spus ca cutare asistent este capabil. Ne explica vinovatia ca fiind definita de art 19 cod penal. Apoi intrebam despre omorul cu premeditare, il regasim la art 175 , omorul calificat.
Dar asistenul sustinea ca premeditare nu face din sistemul de drept romanesc.
Nu mai dam alte exemple. Oricum uneori cu profesori universitari este greu de vorbit, dar nu dam amanunte aici.
Am vorbit si cu avocat, dar mai bine ca nu i-am ascultat, ca mai bine citim noi codul civil, procedura civila, nu de alta dar este mai corect daca te duci la sursa, decat sa intrebi pe unul care a uitat intre timp.
In rest, ce sa mai zicem subnutritia isi da roadele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: