Liberalii vor sa nu respecte legea

Daca nu au majoritatea parlamentara si nu pot vota legile ce le doresc, au gasit gaselnita de a ocoli legea si de a propune eludarea legii.
Insusi premierul discuta despre abuz impotriva intereselor persoanelor, prin refuz de a accepta legea.
Astfel pe blogul Roxanei Iordache ei propun sa se ocoleasca noua lege de salarizare a profesorilor. Au zis ca desi stim ca Basescu trebuie sa promulge legea conform Constitutiei art 77 aliniatul 3, liberalii ar fi preferat sa se pronunte contrar si sa se comita ilegalitati doar pentru ca pnl sa dicteze ce se face cu banul public, desi decizia asupra bugetului apartine Parlamentului, unde liberalii sunt in minoritate.
In spiritul celor zise, nu au propus inca concedierea tuturor celor platiti de stat, care castiga peste 2000 ron, (fiindca atat vor castiga unii profesori net dupa marire). Daca s-ar fi concediat toti angajati cu peste 2000 ron, tara ar fi ramas fara parlament, justitie, guvernator al bancii, practic fara management.
De altfel stim de la televizor, ca deja nu se mai gasesc anumite medicamente in farmacii, doar fiindca ministrul sanatatii este liberal si nu admite, liberul pret la vanzare.
Asupra femeilor ce nasc copiii si ii cresc , liberalii au propus indemnizatii mici , sub limita normelor europene. Copiii romani au cel mai mic drept si asta deoarece liberalii nu considera ca ar merita. Chiar Norica Nicolae, zicea ca ce daca Uniunea Europeana a primit Romania, de ce sa se considere copiii romani europeni ?
Totusi liberali ar putea emigra intr-o tara , unde se vehiculeaza salarii de sub 150 de euro si sa isi faca acolo planuri de saracie bugetara. In goana lor de saracie bugetara, nu se intelege cum de au cumparat logan-uri asa scumpe si au aprobat cheltuieli scumpe in alte domenii, cum ar fi constructia de autostrazi. Este clar ca daca viziunea liberala este pauperitatea si saracia extrema, ce sens are sa faci autostrazi, cand daca ai un salariu minim ridicol, este clar ca nici posesia de masini nu este recomandata. Odata cu lupta liberala impotriva posesorilor de masini, taxa liberala de prima inmatriculara a fost instituita, in contra legii. Liberalii nu admiteau ca populatia sa isi cumpere masini la pretul pietii si sa beneficieze liber de acestea.
Ultima gaselnita liberala este interzicerea acesului la tratament medical. Pacientul , trebuie considerat viabil, pentru a beneficia de anumite tratamente.
De altfel, pnl a fost in anul 1996-2000 la conducere cand s-a discutat despre strangerea curelei si despre limitarea dreptului la viata din considerente economice. oriunde s-ar duce in Europa, un om politic ca Tariceanu, Roxana Iordache ar fi priviti cu suspiciune, auzi domnule sa nu se aplice legea, ca tie ti se pare scump .

Reclame

Un răspuns to “Liberalii vor sa nu respecte legea”

  1. metalshrine Says:

    Si ii considera UE niste hoti? Nu prea s-ar vedea acest lucru. Noi nici atat se pare ca nu vedem avand in vedere ca inca mai au fani. E adevarat ca majoritatea fanilor sunt cointeresati…dar totusi.
    E clar ca avem nevoie de justitie inainte de orice. Chiar inainte de salarii cu 50% mai mari pentru bugetari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: