Pierderea intimitatii pe Internet

Reclama:

Categorii:

Monden Social Relaxare Divertisment Masaj erotic

Adeseori se poate intampla ca ceea ce ai in calculator sa fie preluat de altii, fara ca tu sa doresti acest lucru. Vom discuta cazul cand utilizatorul foloseste Windows , deoarece se pare ca in Romania sub mai multi utilizatori de Windows, decat de Linux.
O posibilitate este punerea de Windows share, adica sa punem imagini, documente, filme sau alte fisiere de tip personal in directoare, care le partajam in Windows. Atunci oricine din reteaua locala, sau chiar de pe Internet sa le preia.
De asemenea folosirea odc, dc-ului, strongdc-ului permite copierea de fisiere, deci nu este cazul sa sharuiti date personale, precum cele aflate in directoare persoanle, dar si c:\, My Documents, program files , windows si alte directoare.
Daca va puneti poze prea personale pe hi5, iarasi acestea pot fi preluate. Nici pe matrimoniale, sau alte site-uri nu este cazul sa puneti poze pe care v-ar deranja sa le vedeti in ziare.
Invitatiile de tip remote desktop conection va pot compromite datele personale.
Vizitarea unui site permite intrarea unor programe de tip exploit, adica ati intrat pe un site acesta poate sa va copieze fisiere din calculatorul dvs.
Nu in ultimul rand sa semnalam poarta de intrare din spatele a Windows-ului , instalata de NSA (National Security Agency of USA), prin care se pot copia toate fisierele dorite, de catre personalul calificat. De asemenea se poate stopa calculatorul, sau modifica fisierele.
Folosirea serviciilor yahoo, este de asemenea o pierdere a intimitatii dvs, tot ceea ce se afla pe mail sau pe messenger, poate fi preluat si interceptat.
Ganditi-va bine daca puteti sta pe net , avand date cu uz personal sau confidential. Ceea ce ochii nu pot sa vada sau urechile pot sa auda, nu este bine sa fie in contact cu Internetul.

Reclame

Un răspuns to “Pierderea intimitatii pe Internet”

  1. Christian Says:

    asta incalca dreptul la confidentialitate de multe ori 🙂 pacat ca ne sesizam in legatura cu „reale probleme” (si ma refer la presa aici), dar in legatura cu asta niciodata … eu cel putin nu am auzit niciodata nimic despre asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: