Portretul autenticului emo roman

Multi au gresit spunand ca adevaratul emo este tinar.
Adevarut emo este pensionarul roman. A muncit toata viata si acum plange ca s-a nascut in Romania. In fiecare zi aude ca se scumpesc alimentele , intretinerea, medicamentele. Este prea batran ca sa fuga si sa scape cu viata. Atunci se apuca de plans si plange de ceva timp , fara nici o sansa . Parlamentul Romaniei nu il baga in seama, i-a luat votul, singurul lucru care se mai vroia de la el si gata, nu il mai baga in seama. Stie ca este inutil si de aceea lui nu i se mai aplica nici legea. El nu stie legea si chiar daca ar baga cerere in instanta, cerand dreptul la un trai decent , drept consfintit de articolul 47, cerere i s-ar respinge ca nefondata. De fapt o pensionara l’a chemat in judecata pe Tariceanu pentru promisiune mincionoasa si instanta a respins cu acelasi argument: cerere nefondata. Instanta nu recunoaste adevarul . Tariceanu i’a promis o viata buna , dar nu si’a respectat promisiunile.
Daca iese pe strada noaptea si il musca caini , cand poate ar vrea sa isi ia un medicament, Videanu obraznic i’ar putea spune de ce sa iti respect dreptul la viata si la integritate fizica , daca vezi eu sunt ocupat cu defrisarea spatiului verde si cu montatul de bordura. Nu poate sa il bata pe Videanu ca este prea batran si prea slab. Oricum el este prea intelept la varsta lui sa creada ca un om ca Videanu poate sa ii respecte drepturile omului pe care Romania le’a ratificat, dar autoritatile nu vor sa le aplice. Videanu zice ca a citit legea, dar a intrepretat’o gresit , fie din greseala, fie din readcredinta.
Pensionarul se sperie si plange cand hipermarketurille vor sa creasca adaosul pentru ca el sa moara mai repede de foame. Vede ca pana si mamaliga s’a scumpit si isi face calcule cat de mult sa faca foamea azi. Pensionarii n’au intrat in Europa. Nu exista pensie europeana. Parlamentarii Europeni sunt culmea nesimtirii cand vine vorba de pensionari Romaniei. Au gandit la un consiliul de minsitri. Dar n’au gandit un sistem de supravietuire in Europa. Parlamentarii Europeni s’au gandit sa isi faca un salariu de 2000 de euro si alte drepturi banesti, dar cand este vorba de bunicii lor sau parintii lor din tarile lor de bastina, fie chiar Romania, nu doresc sa impuna nici macar o pensie de 200 euro, pensie sociala europeana. Nu spune nici unu in Parlamentul Europei: lasa’l si pe Vasile, bunicul meu din Romania sa mai traiasca macar 1 an sau doi. Citeam pe net ca unui caine din adapostul bucurestean ii revin cheltuieli de intretinere de circa 200 de euro. Dar pentru Vasile, daca a fost membru cap , aceasta suma uriasa de 200 de euro pensie lunara sociala europeana ar putea afecta macrostabilitatea Romaniei, capacitatea economica a Europei, ar putea falimenta corporatiile cu capital european , capacitatea de lupta a NATO.
Daca Vasile ar trai bine, poate chiar presedintele Romaniei nu ar putea raspunde solicitarilor NATO. Daca Vasile ar trai bine , este posibil ca bucata aceea de paine aruncata lui si m3 cub de gaz incalzire ar putea bloca Europa.
Intretinerea este tot mai mare. El se gandeste sa se debranseze doar ca sa stea in casa lui. Sa nu ajunga in strada. Se simte mai aparat in casa lui, chiar daca se expune mortii prin hipotermie. Prefera sa moara.
La azil nu poate ajunge ca nu este loc. Singurul loc in care poate ajunge este cimintirul sau la incinerare. El nu are decat doua optiuni sa planga sau sa moara. El stie ca nu are nici o sansa sa isi renege conditia sa de emo.

Iata si alte puncte de vedere asupra lui emo:
Gandul afirma ca populatia Emo a Romaniei este in scadere, cu 3%%. Mortalitatea domina natalitatea.

Datorita politicilor Emo, Gandul prognozeaza o populatie de 13 milioane in 2050, adica moartea sau fuga a cel putin 50% de romani. Este cea mai mare scadere a populatiei estimata pana in prezent. Ceea ce urmeaza sa se intample este cea mai mare catastrofa pe care a cunoscut’o vreodata poporul roman. Acest scenariu este efectuat de BERD. Cauzele nu sunt aratate in articol, dar probabil ca sunt mai grozave decat razboiul, cutremurul, ciuma sau gripa spaniola.

Populaţia României s-ar putea reduce la 13,31 milioane de locuitori până în anul 2050, potrivit unui scenariu pesimist al Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care analizează evoluţia demografică din mai multe state.

Potrivit acestei variante pesimiste, populaţia României va fi de 20,11 milioane de persoane în 2015 şi de 18,41 milioane de persoane în 2025, se arată într-un raport al BERD. Datele Institutului Naţional de Statistică arată că populaţia României era, la jumătatea anului 2005, de 21,62 milioane de persoane. BERD a publicat, totodată, şi o variantă optimistă a evoluţiei populaţiei din România. Astfel, numărul de locuitori ar urma să se situeze la puţin peste 19 milioane de persoane în 2050, în coborâre faţă de nivelul estimat pentru 2025, de 20,55 milioane de persoane.

Pentru 2015, populaţia României este prognozată la 21,08 milioane de persoane. În România, la fel ca în Ucraina şi Bulgaria, populaţia se află în scădere în mod natural, fenomenul fiind agravat de procesul de migraţie. Estimările făcute anterior de Banca Mondială, Eurostat şi ONU indicau, pentru 2050, că populaţia României va fi de 16-17 milioane de locuitori.


Daca ce scrie Gandul este adevarat, urmeaza cel mai mare colaps din istoria poporului roman.

Saracia severa in Romania este de la 40 de euro in jos :Vosganian crede că în România se trăieşte mai bine decât în Africa, 160 lei – pragul „magic“ dintre săracii „severi“ şi restul populaţiei. Oricum daca spune crede, inseamna ca nu este sigur. Mai multe in Gandul. Nu stim ce crede Traian Basescu si daca in atare conditii nu trebuia sa integreze Romania, dupa cum sugera Vosganian in Uniunea Africana, si nu in Uniunea Europeana, unde comparatiile sunt prea diferite, Olanda 1300 euro salariu minim , Romania sub 200 de euro.

tag de cautare : emo nu se salveaza emo moare emo plange fara incetare emo nu are sanse de scapare moartea lui emo este incurabila, inimaginabila, fara scapare, doar cu durere si fara anestezie pe emo nu il iubeste nimeni sau il iubeste doar moarte Are ochelari mari de cal ca sa nu se abata acest emo de la destinul soarta predestinata care ii rezerva doar un singurul lucru plansul si moarte. El moare si plange fiindca dupa moarte nu are cine sa il planga

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: