Tentativa de omor lasa criminali in libertate

Tentativa de omor lasa criminali in libertate
iunie 10, 2008 by starlete
Daca esti baba sau prostituata, legea romana nu se mai aplica in cazul tau. Pentru baba, caruia
i s-a bagat cutitul in ochi, faptasii, desi prinsi au fost lasati in libertate.
Pentru prostituata, Pro TV insinueaza ca faptasi n-ar fi vinovati , si ca fata ar trebui anchetata. Tinem sa amintim ca in cazul faptei tentativa de omor calitatea de victima se atribuie oricarei persoane. Exceptiile sunt de stricta interpretare. Fata a fost aruncata pe o ulita din Dobrogea , in plina viteza dintr-o duba. Duba si cei care se aflau in ei nu au fost prinsi. Ceea ce face protv este o fapta reprobabila, insinuind ca legea nu se aplica la fel pentru toti cetateni romani. Prostituata a fost batuta cu cruzime, si s’a zdrobit de sosea. Pe sosea se vedeau urme de sange. Fata a ramas in stare de soc.

O fată de 17 ani azvârlită dintr-o dubă care circula cu viteză

Bărbaţii care au azvârlit-o pe fată pe o şosea din Constanţa au snopit-o înainte în bătaie şi, se pare, au şi violat-o.
Anchetatorii presupun că este vorba de o prostituată.

Oamenii care au văzut scena au rămas stupefiaţi. Au văzut cum se deschide uşa dubiţei care circula cu viteză mare pe şosea şi cum o fată este aruncată de câţiva bărbaţi. Tânăra s-a zdrobit pur şi simplu de caldarâm.

Mai multe echipe de poliţişti caută maşina din care a fost aruncată fată.

Fata se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul din Constanţa. Nici măcar la spital, după ce medicii i-au acordat primul ajutor, fata nu a putut să-şi spună numele. Doctorii spun că tânăra este în stare de şoc şi este nevoie de timp pentru a-şi reveni.

intial post by protv

Cei doi băieţi, de 16 şi 17 ani, au povestit senini cum torturat-o pe femeia de 73 de ani: au tăiat-o pe tot corpul şi i-au înfipt un cuţit în ochi.
Imaginile cu bătrâna chinuită de cei doi adolescenţi au şocat o ţară întreagă. De altfel, toţi localnicii din Vânători tremură doar când aud numele băieţilor.

De femeia de 73 de ani n-au avut milă deloc: au recunoscut în faţa poliţiştilor că i-au făcut zeci de tăieturi pe tot corpul. Au mers atât de departe cu cruzimea, încât i-au înfipt cuţitul în ochi. Femeia a leşinat de durere şi s-a trezit abia după câteva ore, când s-a târât până la vecini, ca să ceară ajutor.

După ce au văzut-o cum cade din picioare, plină de sânge, băieţii au fugit. Au aruncat cuţitul plin de sânge pe drum şi s-au ascuns în casa unei rude. Anchetatorii au reuşit să dea de ei, dar nu le-a fost uşor să-i reţină. Chiar şi cu poliţiştii, băiatul cel mic a fost agresiv.

Cei doi băieţi spun că, de fapt, au intrat în locuinţa bătrânei ca să fure băutură. Iar când au fost prinşi, au tăbărât pe sărmana femeie, de frică să nu-i dea de gol, susţin ei. Bătrânii din sat sunt îngroziţi. Şi nu înţeleg de ce adolescenţii sunt încă liberi.

Pentru că sunt minori, cei care au torturat-o pe bătrână pot primi doar jumătate din pedeapsa pentru vătămare corporală gravă: cel mult 10 ani.

initial post by protv

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: