Vampee.ro Daniel Sex Pe Plaja

Daniel de la vampe.ro sau vampee.ro ne-a anuntat ca fie click , fie libertatea au deja fotografii sau film cu el , facand sex pe plaja la mare. Se pare ca deoarece Daniel Dumitru sau cum este cunoscut Daniel Seven Sharky, a avut o aventura mai tare decat Alina Plugaru sau Cristina Nitulescu, avand o petrecere lasata cu sex pe malul marii. Alina Plugaru este mult mai timida decat el si ea nu are decat o scena pe plaja cand facea nudism, despre Cristina Nitulescu ce sa zicem ca nu are decat filme de dormitor. Daniel are deja o petrecere la un salon de masaj. O petrecere la piscina in chiar centrul Bucurestiului. Libertatea a relatat deja cum face actorul sex pe bloc, doar doar s-o mai racori de caldurile teribile din vara asta. Click a zis ca este un fake, dar chestia s-a intamplat si Libertatea a publicat deja stirea. Cum Daniel a vrut romantism de data asta, s-ar putea ca doar click sa aiba stirea.
Cred ca daca am intreba-o pe Cristina Nitulescu ea ar zice sunt mic copil fata de Daniel. Si intr-adevar la 28 de ani, Daniel Dumitru este plin de maturitate fata de regina porno 2008.
Pacat ca realizatorii PIER 2008 nu au intuit ca avem si staruri masculine, pline de abnegatie, inedit si daruire. Credem ca si Daniel seven sharky ar fi meritat un premiu PIER 2008.
Ca urmare a deselor aparitii in presa , multe femei sunt inebunite dupa Daniel, doresc sa participe la un casting cu Daniel, tocmai pentru a iesi din anonimat. Daniel este sansa lor de a fi remarcate de presa.

Totusi nu doar Daniel Seven Skarky are fotografii, de pe litoral, sexy, ci si dl. Gales Laurentiu, cum se vede din link-ul urmator :
Imagini sexy de pe litoral.
Arta sau nu, place publicului. Mare, dragoste, romantism si tot ceea ce este mai inedit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: