Videoclip videocirc you tube Corneliu Vadim Tudor

Chiar daca nu a intrat in Parlamentul European, Corneliu Vadim Tudor nu renunta sa isi exprime crezurile politice :

„Hai sictir, de vagabond!” este apoteoza discursului sau. El si a insotit candidatul la TVR, unde l-a sustinut pana in ultima clipa. Verginia Vedinaş, desemnată de PRM drept cel mai potrivit alergător în cursa pentru Primărie, s-a bucurat de sprijinul extrem de vocal al superiorului său, preşedintele formaţiunii.
Sa nu uitam ca domnia sa este printre putini reprezentanti ai nationalismului european. Si de cand Bucurestiul s-a aliniat la Europa, european incepe sa se alature cuvantului maidan.

Iata ce a spus dl. Cornel Vadim Tudor :
Liviu Mihaiu: Este un discurs, durează mai mult decât răspunsul candidatului.

Corneliu Vadim Tudor: Dar dumneavoastră sunteţi de acord cu frauda?

Liviu Mihaiu: Nu.

Corneliu Vadim Tudor: Dar vă spun că se vor fura şi aceste alegeri ca să păstreze Traian Băsescu capitala de 8 ani de zile şi să nu ajungă altcineva la dovezile fraudelor lui şi ale fraudelor lui Videanu!

Liviu Mihaiu: Mulţumesc.

Dragoş Bucurenciu: Vă rog să vă respectaţi timpul. Când sunteţi la TV eu schimb, aici vă rog să vă respectaţi minutul acela.

Corneliu Vadim Tudor: Cine eşti dumneata, du-te domne că arăţi ca o maimuţă, nu îţi e ruşine să îmi vorbeşti mie aşa? Nu îţi e ruşine să îmi vorbeşti mie, Corneliu Vadim Tudor, aşa!? Pleacă din emisiune dacă nu vrei să afle poporul român.

Liviu Mihaiu: Domnule Vasile Corneliu Vadim Tudor, vă întrerup microfonul.

Corneliu Vadim Tudor: Dar m-a jignit.

Liviu Mihaiu: Tăiaţi microfonul.

Corneliu Vadim Tudor: Cu ce drept îi bagi dumneata pumnul în gură?

Intervievat: Domnul, sunt cetăţean al acestei ţări, credeţi că dacă sunteţi senator, sunteţi mai presus de noi? Începe să îmi pară rău, domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor, pentru că văd ce faceţi dumneavoastră.

Corneliu Vadim Tudor: Eu văd că TVR e privatizată de fostul şi actualul puşcăriaş Sorin Ovidiu Vântu, stăpânul lui Traian Băsescu.

Liviu Mihaiu: Mulţumesc pentru intervenţie. Domnule Severin?

Adrian Severin: I-aş întreba pe candidaţii de faţă ce a împiedicat până acum punerea în aplicare a proiectelor la care s-au referit, pentru că acestea nu sunt inventate astăzi şi nici un pot fi inventate de oameni politici. Evident, întrebarea mea are un accent special către domnul Vasile Blaga, pentru că distinşii săi colegi de partid au fost la primărie, dar întrebarea este pentru toţi, pentru că e important să ştii ce vrei să faci şi de ce aceasta nu se poate face?

Vasile Blaga: Răspund cu mare plăcere întrebării domnului Adrian Severin. Dumneavoastră şi partidul din care faceţi parte a întârziat exact 4 ani de zile punerea în practică a tuturor acestor programe. Dacă reţineţi dumneavoastră, în perioada 2000-2004 aţi avut majoritatea în consiliul general al capitalei, aţi avut majoritatea în toate sectoarele capitalei, aţi avut 6 primari de sector şi v-aţi opus dintotdeauna oricărui proiect cu care a venit Traian Băsescu.

Corneliu Vadim Tudor: Jos mafia! La puşcărie cu Traian Băsescu! Dictatura lui Traian Băsescu! A dat 9 milioane de dolari chipurile să-i adică pe…

Liviu Mihaiu: Strigaţi în deşert.

Corneliu Vadim Tudor: Arătăm noi adevărul! Dumneata nu reprezinţi pe nimeni!

Liviu Mihaiu: Vă rog foarte mult să nu mă jigniţi. Dumneata reprezinţi paradigma slugilor Securităţi. Sunteţi cântăreţul dictatorului. Nu încercaţi să faceţi judecăţi morale aici în studio.

Corneliu Vadim Tudor: Îţi dau două palme. Ai luat bani negri şi de la Dinu Patriciu şi de la Sorin Ovidiu Vântu.

Liviu Mihaiu: Vă rog foarte mult să îl evacuaţi pe domnul senator.

Corneliu Vadim Tudor: Vă şantajează Traian Băsescu cu dosarele.

Liviu Mihaiu: Există cineva în stare în TVR să-l evacueze pe acest om?

Corneliu Vadim Tudor: Hai sictir de vagabond. Eşti reprezentantul unor golani care terorizează România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: