Avantajele votului electronic

Avantajele votului electronic
science fiction electoral.
Eu nu mai votez prin prezentare la urne in urbea x. Nu mai mananc bataie de la oamenii primarului, cum o incasa Nea Gheorghe in anii 1920. Nici nu aud imnuri electrorale ca la Stefanesti sau ca in alte parti prin Ilfov. Nu votez nici prin posta cum ii spusese dl @Instalatorul, ca este scump sa dau bani pe timbre si oricum sunt ecologist si ma doare inima sa vad cum este doborat un copac tocami ca sa mi se faca mie timbru . Votez comod de acasa prin Internetul wireless instalat in Bucuresti de cand s-au economisit bani de borduri.
Votul electronic are si un avantaj nu trebuie sa votezi odata la 4 ani. Este suficient sa deschizi telefonul si sa bagi acolo wap.pmb.ro.eu si hotaresti acolo cine va fi primar a doua zi. Ai si taste electorale :
rosu – primeste ajutor social marit
verde – ti se pune un parc in fatza
portocaliu- ti se schimba bordura
albastru – primesti o excursie gratuita la mare
negru – primesti o vizita medicala de la medicu partidul penisonarilor
galben – se taxeaza mai putin la impozite.
kaki – se mai baga un politist de proximitate
magenta – ti se strang toti maidanezi de pe strada.
restul tastelor le cititi singuri din manualul telefonului.
E drept ca asa fiecare partid trebuie sa aiba pregatit pentru orice eventualitate cate un primar. Dar asa stiind ca in fiecare zi trebuie sa isi dovedeasca competenta, are singur nevoie de calitati certe si nu merge cu inselatorii. E drept ca primarul de o zi nu a reusit inca sa puna metrou in drumul taberei, dar ce mai conteaza asta.
Plus ca fiecare primar nu poate pune intr-o zi decat un rand de bordura.
Asa suntem mai siguri.

Lasă un comentariu