Profa de franceza nympho voyeur Florina

Reclama:

Categorii:

Monden Social Relaxare Divertisment Masaj erotic

Tags : Profa de franceza nympho voyeur Florina Zalau sex postare internet

Am preferat un post intreg, decat sa fac comentarii pe marginea altor, bloggeri. O sa incerc sa analizez faptul daca dansa si-a postat imaginile din viata privata, sexuala pe Internet este o veste buna sau rea.
Are conotatii bune, o data prin aceasta aflam ca dansa traieste – si se stie ca viata este o valoare sociala de importanta deosebita. De asemenea aflam ca dansa are si viata intima, de asemenea o valoare pe care autoritatile trebuie s-o ocroteasca conform art 26 Constitutie: Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata.
Acuma dansa are niste fotografii , aparute pe Internet. Nu stim cum au ajuns, din intentia ei sau din culpa ei, sau mai simplu din neprevederea ei. Nu cred ca i-a fost de folos in cariera ei de profesoara. Ajungem la vestea rea , s-ar putea sa isi piarda slujba , ceea ce noi nu am dori deoarece ocuparea fortei de munca este unul din dezideratele constitutionale ale Uniunii Europene. Pierdera unui post de muca s-ar putea incadra la vestea cea rea. Totusi articolul 41, Munca si Protectia Sociala a Muncii dispune clar: Dreptul la munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupatiei, precum si a locului de munca este libera.
Vi se pare suficient pentru ca dansa sa isi pastreze locul de munca ?
Este adevarat ca unii copii nu sunt asa de intelepti sa ignore fotografiile si filmele aparute in presa sau pe internet. Totusi presa nu are tebuie sa se mire faptul ca profesoarele au o viata intima, deoarece oricum multe beneficiaza de concediu de graviditate si de crestere a copilului. Singura diferenta este ca acum aceasta viata intima a avut ilustratie in avi si jpeg.
Tot legat de aceasta idee va recomand sa cititi despre Pierderea intimitatii pe Internet, sau cum se pot pierde informatiile care tin de viata ta privata sau alte date care in principiu iti sunt rezervate tie.
Referinte :
Bukakke despre Florina

Lasă un comentariu