Batrana spitalizata din cauza maidanezilor

O femeie in varsta de 82 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta, dupa ce a fost atacata de o haita de caini comunitari. Trandafira Dadaila a fost scapata de cativa trecatori care au anuntat si serviciul de ambulanta. Pe strada Dezrobirii, in timp ce se indrepta spre casa, femeia a fost inconjurata de mai multi maidanezi.
In momentul in care a incercat sa se apere, unul dintre caini s-a repezit spre batrana si a muscat-o de mai multe ori de un picior. Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, victima a ramas internata in Sectia de Chirurgie Plastica. Batrana le-a povestit medicilor ca stia ca in zona sunt foarte multi maidanezi care ii ataca frecvent pe trecatori, insa pana in momentul respectiv nu a avut probleme cu patrupezii. Cadrele medicale spun ca in aceasta luna patru persoane au ajuns in urgenta spitalului in urma atacurilor cainilor comunitari, cu diferite leziuni la nivelul mainilor sau picioarelor, insa acestia au fost tratati ambulatoriu, nefiind necesara internarea lor.

Un răspuns to “Batrana spitalizata din cauza maidanezilor”

  1. Razvanmun Says:

    mda din pacate ar tb sa zica merci ca a fost atacata de maidanezi si nu de vreun dulau cu stapan…. vad ca in Bucuresti e la moda plimbatul cainilor MARI fara botnita sau zgarda.

Lasă un comentariu