Bucuresti ,probleme . Mahalaua Europei

Reclama:

Categorii:

Monden Social Sanatate Relaxare Divertisment Masaj erotic

Bucuresti Probleme. Mahalaua Europei

Toate le vom rezolva cu bunacredinta !
Bucuresti Mahalaua Europei
Tags : Bucuresti mahalaua europei . Probleme alegeri rezolvare probleme . Bucuresti Ghid turistic.
Chiar daca alegem primar, va trebui sa rezolve problemele.
Este foarte important ca acest primar si consiliul ales sa aiba bunacredinta in rezolvarea problemelor sale.

Traficul

Bucuresti Trafic sufocant
Bucurestiul trebuie sa aiba strazi largi si inele de circulatie largi. Se poate rezolva acest lucru ?
Nu prea. Deoarece ar implica preluarea prin expropiere a foarte multe imobile, ceea ce ar costa enorm . (Conform Constitutiei – articolul 44 „Dreptul de Propietate Privata”, aliniatul 3 si 4, imobilele nu pot fi preluate decat pentru cauza de utilitate publica, prin expropiere in conditiile legii, „cu dreapta si prealabila despagubire”). Trebuie facute prioritati si impusa de rovignieta de Bucuresti. Trebuie intarit si sprijinit transportul in comun. Trebuie generalizat metroul usor in capitala , adica tramvaiul sau autobusul sa aiba o cale de access exclusiva, protejata de gard, parapet, pentru a nu permite celorlalti sa abuzeze de cale, si cei care o folosesc sa fie drastic amendati, de exemplu o amenda de 500 de euro.
Alte prioritati in trafic : salvarea , pompieri, politia, jandarmeria , armata, alte oficialitati si servicii publice ( de exemplu chiar REBU), transporturile de alimente si produse strict necesare.

Bucuresti Trafic sufocant

Traficul va fi mult mai bun dupa montarea noilor semafoare.

Bucuresti Trafic sufocant

Graba strica treaba in trafic.

Metroul trebuie sa preia traficul de persoane , si este de recomandat construirea de noi tronsoane in special pentru Drumul Taberei, Colentina, Rahova.
Si biciclete pot fi o rezolvare partiala a traficului :

Premierul Tariceanu pe bicicleta, pentru a da un exemplu edililor ce benefica poate fi bicicleta pentru fluidizarea traficului si bonus pentru sanatate.
La pnl a fost organizata si o fundatie pentru fluidizarea traficului.
Chiar si Alina Plugaru, are o solutie pentru Bucuresti vizavi de fluidizarea traficului , mersul pe role :

Metroul

Cetateni pot ajunge mai rapid cu metroul , este suficient sa il iei si ai ajuns unde vrei si sa ajungi acolo rapid.
Bucuresti Metrou fata
Iata o cetateanca incantata ca a scapat de trafic si ajunge rapid. Vedeti cum se linge pe degete de incantare. Si tanara generatie bucuresteana si a lasat semnatura inconfundabila in metrou dupa cum se vede dupa autografele lasate.
Atentie la pietoni. Nu circulati cu viteza marita. Excesul de viteaza conduce la accidente:

Scenă halucinantă pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Enervaţi din cauza unei banale neînţelegeri în trafic, echipajul unei firme particulare de pază i-a bătut pe pasagerii unei alte maşini.
În cele din urmă la faţa locului a sosit Poliţia Comunitară care a liniştit combatanţii şi o ambulanţă. Se pare că cele două parţi nu au depus nicio plângere.

O scenă similară a fost surprinsă la Craiova unde alţi doi şoferi s-au încăierat din cauza unui loc de parcare. Din păcate aceste cazuri sunt tot mai dese, pentru ca traficul infernal si violenta unor soferi transforma tot mai des strazile noastre in adevarate terenuri de lupta.

Canicula si apa potabila.

Temperaturile sunt infernale vara in Bucuresti, canicula putand duce la moarte sau alte probleme medicale. Ar trebui montate mai multe tasnitori, pentru a reduce efectul caniculei. Parcurile verzi pot limita aceste efecte.

Curatenia in oras

Iata cum gunoieri ofera cate o floare si surad trecatorilor.

Caini comunitari nu au ce cauta in Bucuresti.



Cei ce vor un caine trebuie sa il tina in locuinta sau vila. Nu este permis sa ii lase pe propietatea publica. Cand il scot afara, trebuie sa aibe grija de el . Si in plus trebuie sa aiba cel un putin un lat.
Nu este permis ca agentii economici si alte persoane juridice sa isi asigure paza cu caini nesupravegheati. Dreptul la paza nu implica abrograrea dreptului la viata si integritate fizica a celorlalte persoane.
Primarul trebuie sa stranga caini comunitari conform legii :LEGE nr.227 din 23 aprilie 2002
pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân:

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Articol unic. – Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.155 din 21 noiembrie 2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.794 din 13 decembrie 2001, cu următoarele modificări şi completări:

1. Articolul 1 va avea următorul cuprins:

„Art. 1. – Consiliile locale ale unităţilor administrativ-teritoriale au obligaţia de a înfiinţa, în funcţie de necesităţi, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, servicii specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân.”

2. Articolul 4 va avea următorul cuprins:

„Art. 4. – Câinii fără stăpân vor fi capturaţi şi transportaţi în adăposturile serviciilor pentru gestionarea câinilor fără stăpân, unde vor fi cazaţi o perioadă de 14 zile, cu respectarea normelor prevăzute în anexele nr. 1 şi 2.”

3. Articolul 5 va avea următorul cuprins:

„Art. 5. – (1) După examinarea lor de către medicul veterinar, câinii fără stăpân care sunt bolnavi cronici şi incurabili vor fi eutanasiaţi imediat ce au fost aduşi în adăposturi, cu respectarea prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă.

(2) Eutanasia este un act de sacrificare prin procedee rapide şi nedureroase a câinilor prevăzuţi la alin. (1) ori care nu au fost revendicaţi sau adoptaţi în condiţiile şi în termenele stabilite prin prezenta ordonanţă de urgenţă.”

4. La articolul 7, alineatele (1) şi (3) vor avea următorul cuprins:

„Art. 7. – (1) În situaţia în care, după expirarea termenului de cazare prevăzut la art. 4, câinii nu au fost revendicaţi sau adoptaţi conform anexelor nr. 4 şi 5, aceştia vor fi eutanasiaţi.
…………………………………………………………………………………

(3) Câinii nerevendicaţi în termen de 7 zile pot fi adoptaţi de persoane fizice sau de către centrele de adopţie special amenajate şi organizate în acest scop.”

5. Articolul 8 va avea următorul cuprins:

„Art. 8. – (1) Încredinţarea câinilor spre adopţie se face numai după ce aceştia au fost sterilizaţi, vaccinaţi antirabic, deparazitaţi şi identificaţi prin cele două metode concomitente: tatuare şi aplicarea zgărzii cu plăcuţă numerotată. Câinii revendicaţi nu vor fi sterilizaţi.

(2) Revendicarea sau adopţia câinilor de către solicitanţi se va face pe baza declaraţiei-angajament, al cărei model este prevăzut în anexele nr. 4 şi 5, cu achitarea unei taxe care reprezintă cheltuielile medicale şi de întreţinere, al cărei cuantum se stabileşte prin hotărâre a consiliului local.”

6. Articolul 10 va avea următorul cuprins:

„Art. 10. – Toate serviciile specializate pentru gestionarea câinilor fără stăpân vor ţine registre speciale vizate de medicul veterinar concesionar al activităţii de asistenţă sanitară veterinară, în care se vor menţiona următoarele: data capturării, data şi ora cazării în adăpost, caracteristicile individuale ale animalului, numărul de câini prinşi, revendicaţi, adoptaţi, eutanasiaţi, motivul eutanasierii, substanţa utilizată şi numele persoanei care realizează eutanasia, numărul de tatuaj, numărul fişei de adopţie, data vaccinării antirabice, data sterilizării, data predării cadavrelor la societăţile ce vor executa incinerarea, precum şi persoanele care au instrumentat manoperele respective.”

7. Articolul 11 va avea următorul cuprins:

„Art. 11. – Acţiunile de capturare, adăpostire, vaccinare, deparazitare, sterilizare, adopţie şi eutanasie se vor face şi în prezenţa reprezentanţilor societăţilor de protecţie a animalelor, în cazul în care aceştia solicită acest lucru, în baza unui program orar prestabilit.”

8. La articolul 14, litera a) va avea următorul cuprins:

„a) nerespectarea dispoziţiilor art. 1, art. 2 alin. (1), art. 3, art. 4, art. 6 alin. (1), art. 7 alin. (2), art. 8 alin. (1), art. 9 şi 10, precum şi a condiţiilor prevăzute în declaraţiaangajament, cu amendă de la 10.000.000 lei la 25.000.000 lei;”
9. Articolul 17 va avea următorul cuprins:

„Art. 17. – Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă.”

10. La anexa nr. 1 lit. D, punctul 2 va avea următorul cuprins:

„2. Hrana trebuie să fie întotdeauna proaspătă. Hrana va fi administrată individual şi supravegheat.”

11. La anexa nr. 1 lit. E, punctele 2, 5 şi 6 vor avea următorul cuprins:

„2. Vehiculele trebuie să ofere câinilor siguranţă, securitate, protecţie împotriva intemperiilor naturii şi aerisire adecvată. Fiecare câine trebuie să aibă o cuşcă separată. Trebuie să existe o cuşcă separată pentru câinii morţi şi pentru câinii bolnavi.
………………………………………………………………………………..

5. Şoferii vehiculelor trebuie să fie instruiţi să acorde ajutor câinilor bolnavi şi răniţi.

6. Se interzice efectuarea eutanasiei în vehicule de transport pentru câini, dar se permite tranchilizarea câinilor în suferinţă.”

12. La anexa nr. 2 lit. A, punctul 4 va avea următorul cuprins:

„4. Personalul calificat poate captura câinii cu crose speciale sau cu plase. Pentru capturarea câinilor se vor folosi crosele speciale formate din tije din aluminiu, având la capăt o buclă care poate să gliseze sau care se poate strânge în jurul gâtului câinelui, pentru a permite persoanei calificate să ţină câinele la distanţă şi să îl poată manipula. Bucla trebuie fixată la lărgimea dorită, pentru a se evita strangularea câinelui, mecanismul de declanşare rapidă fiind utilizat pentru eliberarea câinelui în caz de urgenţă sau atunci când este pus într-o cuşcă. De asemenea, câinii mai pot fi capturaţi cu ajutorul cuştilor-capcană, în care se introduce mâncare şi care sunt dotate cu uşi mobile care cad după intrarea câinelui în cuşcă, aflate pe sol şi apoi încărcate în autovehicul.”

13. La anexa nr. 2 lit. B, punctul 1 va avea următorul cuprins:

„1. Câinii docili pot fi transportaţi până la adăposturi în vehicule închise de tip camionetă. Câinii se vor transporta în cuşti individuale.”

14. Anexa nr. 3 va avea următorul cuprins:”

–––––––––––––––––––––––––––

ANEXA Nr. 3

EUTANASIEREA CÂINILOR

1. Se recomandă pentru a fi eutanasiaţi câinii care nu au fost revendicaţi sau care nu au putut fi adoptaţi. Eutanasia se recomandă, de asemenea, în cazul câinilor care prezintă boli cronice incurabile.

2. Eutanasierea câinilor se efectuează de către un medic veterinar.

3. Eutanasierea câinilor se realizează numai prin utilizarea barbituricelor, injectate intravenos numai după pierderea cunoştinţei câinelui indusă prin anestezie. Câinii vor fi asistaţi până la constatarea decesului. Barbituricele nu trebuie să fie injectate pe cale intramusculară sau subcutanată. Pentru câinii nou-născuţi calea de administrare care se utilizează este cea peritoneală. Produsele narcotice pot fi administrate şi pe cale orală.
4. Medicul veterinar este singura persoană care poate avea acces la barbiturice şi care poate decide în privinţa utilizării medicamentelor periculoase.”

Legea nr 205/2004 privind protectia animalelor DISPUNE CLAR :
Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza masurile necesare pentru asigurarea conditiilor de viata si bunastare ale animalelor cu sau fara detinator.
(2) Gestionarea populatiei canine fara stapan de pe teritoriul Romaniei se reglementeaza prin lege speciala.

LEGE nr. 9 din 11 ianuarie 2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor DISPUNE CLAR :

NU SE ABROGA articolul 1, ci modifica si abroga unele articolele incepand de la 3.

De exemplu Videanu nu ar trebuie sa aiba dubii in aplicarea corecta a legii.

Primarul trebuie sa aplice legea si sa aiba in vedere in primul rand Constitutia, articolul 22 „Dreptul la Viata si integritate fizica „, tratatele la care Romania este parte, inclusiv Drepturile Omului. Nu este normal ca un primar sa afecteze angajamentele pe care Romania si le-a asumat si sa le denunte unilateral , fara acordul Parlamentului. Videanu ar trebuie de exemplu sa isi dea demisia.
Videanu ar trebuie sa citeasca mai atent legea, inainte de a se pacali pe el si pe noi.

Hipermarketurile si adaosurile comerciale. Taxele ascunse

Este vorba de siguranta alimentara a bucurestenilor. Nu este admisibil ca acestea sa practice taxe ascunse sau adaosuri in continua crestere. Mai ales ca este vorba de organizatii mari.

Magazin din centrul Bucurestiului

Magazinul de arta si moda Bucuresti Mahalaua Europei
Un magazin cochet, de pe o strada din centrul cochet al Bucurestiului , de fapt chiar de pe strada primariei din Bucuresti. El poarta gloria conducerii . Acest magazin a putut fi in atentia fiecarui primar, care banuiesc ca ii puteau aprecia estetica si sa fie un model si pentru restul tarii.

Restaurante

Restaurant din centrul Bucuresti Mahalaua Europei

Restaurant din centrul Bucurestiului. Acest spatiu poate fi vizat de marii rechini imobiliari care se gandesc la profituri uriase pe car le’ar putea obtine de la clientii localului.

Bucuresti si spatiul verde

Parcul central Bucuresti Mahalaua Europei
Cetateni ai Bucurestiului beneficind de un parc, loc care poate fi si restaurant si loc de tinut bagajul. Bucurestiul este renumit pentru amicitia dintre un baiat si o fata. Maestru Margineanu Mihai avea o melodie pe aceasta tema.

Body Paint Parcul central Bucuresti Mahalaua Europei
Parcurile sunt folosite si in arta Bucuresteana. Exista curente fotografice si curente body paint -ice .
Parcul central Bucuresti Mahalaua Europei
Cetateni ai Bucurestiului beneficind de odihna in spatiile verzi ale capitalei.

Extinderea spatiului verde

Fiecare cladire noua ar trebui sa aiba cel putin 1/3 spatiu verde din terenul afectat. In plus sa se oblige la cheltuiala impaduririi unui teren de suprafata egala cu terenul afectat. Doar asa vom opri marea defrisare.

Scoli in Bucuresti

Universitatea Bucuresti

Facultatea Bucuresti Mahalaua Europei
Totul sub stindardul : Totul la 7 euro ! Studentii sunt incurajati sa studieze prin telefon mobil si sms. Culoarea preferata de studenti portocaliul sau oranjul.

Licee

Exersarea scrisului:

Exersarea baletului streetdance:

Oportunitati pentru Bucuresti

Multi investitori au venit in Bucuresti pentru salariile ridicole pe care le accepta romanii. Si datorita pietei relativ mari controlabile din Bucuresti : Romania, Bulgaria, Basarabia, Ungaria, spatiul fost iugoslav. De fapt Bucurestiul este o metropola destul de mare, pe care putini investitori pot s-o ignore. La afacerile din Bucuresti, bucurestenii nu isi pot un primar nesimtit
Casatoria homosexuala romana
O oportunitate pentru Bucuresti este legea blanda, care permite chiar casatoria gay sau casatoria homosexuala , multi europeni se pot stabili aici pentru a isi celebra casatoria si eventual stabili aici, unde legea le este favorabila.

Bucuresti si Zoofilia

Toti propietari de animale se pot stabili aici, deoarece bucuresteni sunt obisnuiti cu orice, ar permite orice fel de animale pe strada : veverite, cai, magari, oi, vaci. Bucurestiul nici nu macar nu are o politie a animalelor si oricum politia nu prea patruleaza pe strada, mai ales pe cele laturalnice. De altfel prin Bucuresti mai vezi pe unele locuri cai la carutze, vaci si oi. Intemeietorul Bucurestiul era ciobanul Bucur.
Biserica Bucur
Biserica Bucur
Despre ciobani era si o poezie studiata de bucuresteni la scoala. La poezie i se spune Miorita, era vorba despre oaie care afla ca stapanul sau urmeaza sa fie omorat. Noi stim ca ciobani omoara oile, dar deja asta este alta poveste. In fine ciobanul avertizat , nu ia nici o masura , asteapta senin ca ceilalti sa i dea la cap. ce a avut si ce a pierdut. Literatii numesc aceasta acceptare destinsa a destinului.
Taran mioritic roman
Ciobanul mioritic in arta contemporana
Cioban Branza
Mai multi ciobani in Bucuresti, mai multa branza pentru Bucuresteni
Din acest punct de vedere intern ne asemanam cu indieni. La exterior, indieni au vacile sfinte, noi avem catei jegosi.

Turismul

Centru Bucuresti Mahalaua Europei
Turismul nu este apreciat de bucuresteni, centrul istoric fiind plin de bisnitari, maidanezi, gunoaie. Oricum vechiul primar nu era obisnuit decat sa puna bordura. Doar s-o poticni omu in bordura, ca sa nu vada si restul de probleme.
Bucuresti este si orasul smenurilor, cetateni chiar daca depun plangere, nu va fi rezolvata decat cu mare intarziere. De obicei se spune stii noi politisti mai avem si alte treburi. Potzi sa mergi acasa ca deocamdata nu ne pasa. Chiar si in cazul japonezeului omorat pe strada, politia nu a gasit vinovat si oricum justitia a pasat cainele ” criminal ” in strainatate, fiindca aici nu ii pria climatul. Brigitte Bardot referindu-se la Bucuresti a zis ca niste banuti primarului, rezolva problemele in dauna imagini bucuresteni, si bucuresteni au acceptat desi nu le revenea nici macar 1 euro pe cap de locuitor. Ma intreb daca londonezi ar fi acceptat sa se injoseasca pe gratis ? De altfel romanii isi vand si copiii, desi stiu ca este ilegal.
Copiii din Romania institutionalizati au inceput sa fie omeneste, abia dupa interventia strainilor. Chiar si acum se mai gasesc copii batuti, obligati sa cerseasca si chiar tratati mai rau ca animalele din occident. De fapt si oamenii sunt batuti. In plus la unele omoruri nu se mai pedepseste vinovatul.

Violenta in Bucuresti

SOCANT o fata de 12 ani este maltratata

Se bat intre ei , ca sa nu isi piarda antrenamentul

Sharky la scoala

Bataie k in filme

2 fete se bat mai rau k la Tradati in dragoste


bataie intre spoitorii

Bataie intre taranii din bucuresti

bataie in ferenetari

nepotul lui gigi becali luat la bataie pe strada

Bataie In Direct-Andrei Gheorghe (Full) . Telespectatorii sunt invatati live cum sa se bata

Bataie si lipsa de respect specific smecherilor de cartier

In acest caz , vechile autoritati rezolvau problema , punand bordura. Oricum unii primari au site-uri pe care nu raspund si practica cenzura.

Distractii

Cinematografia

Cinematograful Bucuresti Bucuresti Mahalaua Europei
Acesta este unul din cinematografele din Bucuresti, cu numele cinematograf Bucuresti, chiar de pe strada primariei din Bucuresti..

Localuri din centrul capitalei Bucuresti

Localul Gambrinus Bucuresti Mahalaua Europei
Acesta este unul din localurile din Bucuresti, cu numele Gabrinus, chiar de pe strada primariei din Bucuresti.

Cantareti de succes autohtoni

Staruri autohtone Bucuresti Mahalaua Europei
Cei care au vandut cele mai multe albume : Adi Minune si nemuritorul Gutza
Manele de manele : videoclipuri manele cu Adi Minune, Gutza, Live Salam , Gutza si altii

Adrian Copilul Minune & Costi Ionita – Of Viata Mea:


ELEGANCE & COSTI – NOAPTE DE NOAPTE … MANELE ..OLANDEZUL..

Liviu Mititelu & Daniel@ – De ce ma minti

Speram ca v’ati edificat ce este cu manelele.

Sportul

Bodypaint sport Bucuresti Mahalaua Europei
Cele doua rivale in fotbal : Steaua si Dinamo

Divele

Laura Andresan

Laura Andresan

Este cunoscuta datorita interesului pentru geografia modiala. Urca-te pe Muntele Venus sa simti explozia:

Melodia este frumoasa, antrenanta si alaturi de ea participa si un domn din Africa, semn ca bucuresteni nu sunt rasisti si receptivi la egalitatea dintre popoare.
Club fan Laura Andresan :

Artistii la kilogram


Vip fashion:

Shakira de Bucuresti :

Street dance de cartier:

Subdivele

Diva cartierului:

Diva alfabetului:

Casandra:

Bautura

Totusi se poate servi cate o bautura la pret redus.
Beat mort si praf de praf 🙂

beat mort:

cazatura la betie cu multa iubire

Sarituri in freza

Blonda ca Blonda , Da sa vezi bruneta :))

cazatura in cap la capra

Strandurile

Strand jegos in Bucuresti Mahalaua Europei
Cum multi bucuresteni n-au aer conditionat in casa, merg la vara la strand. Strandurile sunt putine , in schimb sunt pline ochi si murdare. Este bine ca se face economie la apa si nu toate bazinele sunt pline. De aici si grija sa vezi unde sari, sa nu ajungi cu salvarea la spital. O alta posibilitate sa ajungi la spital sunt discutiile amicale cu bodyguarzii.

Cand strandul vine pe strada ta :

Populatia

Mandru cocalar din Bucuresti Mahalaua Europei
Populatia bucurestiului are si nume indigene, care nu se pot traduce in alte limbi. De exemplu cuvantul cocalar :Om care face totul pe unde apucă; (eventual) trăieşte pe spinarea altora. De exemplu :cocalar .Dupa masă: – „Cocalaru’ ăla n-a cheltuit nimic, a mâncat ce n-am putut noi sa mâncm. S-a scos omu!”
sau „Dacă mai bem mult o sa adormin ca cocalarii pa stradă p’aici” . Alta definitie :Neam prost. Se recunoaşte, de obicei, după freza cu o tonă de gel, lanţuri groase la gât, tricou mulat, roz sau bleu sau inscripţionat cu „De puta madre” (pt tipi) şi buzele conturate strident, decolteu generos, sclipici pe sânii pe jumătate descoperiţi ( pt. tipe);
Semnalment unisex – mobilul folosit pentru a difuza Guţă de maimuţă în locuri publice. Cocalarii masculi umblă în haite şi la vedera unei tipe încep să se comporte ca nişte cimpanzei în călduri, strigând: „Fataaaa, fata, vezi ca lu’ ăla îi place de tine”.
Cocalarii femele umblă tot in haite; dacă te nimesreşti în acelaşi autobuz cu ele, vei afla imediat de ce nu o satisface bărba-su pe Maricica şi ce operaţie tre’ să-şi facă Tanti Veta: cocalarele vorbesc destul de tare încât să se auda în tot cartierul.
Mandru cocalar din Bucuresti Mahalaua Europei

Cocalarul tanar este optimist , volubil, asculta de manele. O sa ramii surprins placut cat de mult cunoaste din filosofia vietii. In general este pus la punct cu viata mondena si cu ultimile melodii ale lui Gutza si Adi Minune.
În general, orice persoană care se regăseşte în „Ghidul nesimţitului” de Radu Paraschivescu.
Folclorul cocalarilor aminteste si de masina lor, surprinsa de gigel.org:
Masina cocalara din Bucuresti Mahalaua Europei

Pitipoanca de Bucuresti

semnalata de renumitul Mircea Badea

Mircea Badea din Bucuresti Mahalaua Europei
Mircea Badea expert in romani si atitudinile lor
Mai avem si cuvantul pitipoanca , impus de renumitul Mircea Badea :tanara bucata feminina, ce intruneste cel putin 3 dintre urmatoarele aspecte fizice: imbracaminte provocatoare ce proeminenteaza calitati fizice, eventual sumara, tocuri, aspect ingrijit: coafat, manichiura, fard, mireasam imbietoare; fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, flegmatism fata de restul muritorilor si o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatilor. Pitipoanca este dupa unii europenisti raspunsul copilului ajuns nubil, la conditiile grele de trai din Bucuresti.
Iata ce au gasit in teren reporteri wordpress despre pitipoance :
Nou ! Reporteri au surprins fete in striptisla metrou si in parc , pe sosea
Piti din Bucuresti Mahalaua Europei
Cautari asidue pe internet au condus la piti.jpg , poate fondatoarea curentului piti
Piti din Bucuresti Mahalaua Europei
Laura Andresan, exersand filosofia existentiala. Promitem s’o intrebam daca o intalnim , daca este filosoafa, si daca in caz ca este, daca are sau nu convingerii pitiponeze
Pitipoanca filosofica , este culmea filosfiei pitiponeze , sunt pitiponeza, deci exist !
Pitipoanca de Bucuresti, fana Alexandra mc Queen, regina dansului
Pitipoanca ruda cu Shakira :
Shakira 2

Arabian Nights 2

bellydancing to hakim

Reinoirea UE cu ajutorul Bucurestiului

In acest sens, Bucurestiul doreste sa se impuna si in inlocuirea cetatenilor europeni cu afroasiatici, cel putin in domeniul constructii.
Constructii se fac putine si dat fiind decorul jalnic, costa mult. Mai mult ca in restul de tari civilizate. Constructiile se fac uneori , dar uneori cai de access ioc.

Este bine ca este speranta in turul doi al alegerilor. Speram sa traim si noi sa traim intr-un oras european.

Referinte :

Mahala versus occident de Dan Tudorache

5 răspunsuri to “Bucuresti ,probleme . Mahalaua Europei”

  1. Oana Says:

    Acum sunt lamurita! Pot sa ma impusc!

  2. allyangel26 Says:

    este foarte adevarat ce ai scris aici.. cel putin din cate am auzit eu despre bucuresti. Am trait in bucuresti doar pana la 4 ani asha k nu stiu prea multe dar……
    SUNTEM VAI DE CAPU NOSTRU!

  3. farasens Says:

    Prea tare . Oricat de rau ar fi , tot te apuca rasu :))

  4. windwhisperer Says:

    omg… deplorabil…

  5. Contristul Marinescu prezent la meciul Blaga Oprescu « Starlete’s Weblog Says:

    […] la maidanezi. Oare ce mai pregateste dl Marinescu referitor la contrarea functionarii normale Bucurestiului ? . Noi intelegem ca primarii sunt oameni si au puteri limitate, dar dl. Marinescu nu pricepe ca bani […]

Lasă un comentariu