Casatoria gay legala in Romania

Reclama:

Categorii:

Monden Social Relaxare Divertisment

casatoria gay
Tags: casatoria homosexuala in Romania, aspecte legale, constitutionale, casatorie lesbi, casatorie homo
wikipedia dictionar despre casatoria homosexuala
Casatoria gay nu este infirmata de legea romana, conform Constitutiei art 48 nu se precizeaza diferenta de sex. In Codul Familiei articolul 1-36 nu interzic explicit casatoria intre persoane de acelasi sex, si nici nu precizeaza imperativ diferenta de sex intre cei doi soti.
Despre oportunitatea casatoriei nu se pot pronunta decat cei cauza, casatoria fiind un act juridic intuitu personae.
In acest fel si in acest caz , Romania se poate lauda ca are o legislatie compatibila cu cea a Olandei permitand casatoria intre homosexuali si lesbience. In acest fel Romania este raiul homosexuallilor, care se pot chiar casatori cu acte in regula.
Referiri la sexe diferite fac aliniatul (4) articolul 1 Codul Familiei : In relatiile dintre soti, precum si in exercitiul drepturilor fata de copii, barbatul si femeia au drepturi egale.
Nu cred ca de aici se poate trage concluzia : casatoria poate fi doar intre un barbat si o femeie.

Dansuri Barbie pentru tineri casatoriti in locul marsului nuptial :

Casatoria homosexuala
Tineri logodnici in asteptarea evenimentului numit casatorie.
Casatoria homosexuala
Balerini suavi si gingasi pregatindu’se pentru dansul homalailor, specific casatoriei gay.
Casatoria homosexuala
Sarutul gay asigura fericirea in casatorie si mai ales schimbul de idei: te sarut sus sau mai *os ?

Anumiti membrii ai bisericii romane sunt homosexuali

Porno-calugarul Iosif face sex cu doi tineri!

Localnicii din asezarea clujeana Soporu de Campie isi fac cruce si soptesc ‘Piei, drace!’ de cand au aflat ca un calugar de la Manastirea ‘Sfanta Treime’ din satul lor facea sex cu barbati si isi mai si platea iubitii cu bani luati din cutia milei. Socanta dezvaluire, facuta de jurnalistii de la ‘Clujeanul’, a pus pe jar Biserica Ortodoxa Romana, mai ales ca aventurile erotice ale calugarului au fost filmate si date publicitatii.
Nu stim daca dl. calugar este si familist si nu le-a cerut tinerilor sa se casatoreasca pentru a legitima relatia homosexuala in fata societatii si a bisericii.
Oricat de calugar esti, nu ti se pot nega drepturile constitutionale, acele de dreptul la viata intima (articolul 26 Constitutie) si dreptul la casatorie (art 48). Domnul Iosif a considerat ca daca constitutia dispune „casatoria liber consimtita intre soti”, este clar ca un sot, doi soti – inseamna doi barbati si a actionat exact in litera legii.
Nu pot fi admise organizatii care sa obtureze drepturile constitutionale ale cetatenilor romani si sa faca imixtiuni in viata intima a acestora.

Relatii de familie vazute de tineri :
Mama(Roxx)-Fica(Caty)=))mai rau ca la iarta-ma :

Fete cu fete , in Spania:

Barbie Girl, varianta homosexuala soft

Barbie Girl, tot varianta homosexuala

Gay Barbie Girl Song

The „Real” Barbie Girl, lesbi girl

Another version of Barbie Girl, tot girl on girl

Referinte de presa :

Human Rights Watch a adresat Guvernului de la Bucuresti o scrisoare în care aprecia ca parlamentarii români ar trebui sa respinga modificarea adusa Codului familiei prin care se prevede ca familia are la baza casatoria liber consimtita între un barbat si o femeie.

Daca sunteti impotriva casatoriei gay, Blogul proortodoxia a pornit o campanie de interzicere a casatoriei homosexuale, si a lansat o petitie, care poate fi semnata acolo.


Codul familiei
Incheierea casatoriei

Art. 3

Numai casatoria incheiata in fata delegatului de stare civila da nastere drepturilor si obligatiilor de soti prevazute in prezentul cod.

Art. 4

Barbatul se poate casatori numai daca a implinit varsta de optsprezece ani, iar femeia numai daca a implinit saisprezece ani. Cu toate acestea, pentru motive temeinice, se poate incuviinta casatoria femeii care a implinit cincisprezece ani. Incuviintarea se poate da de Comitetul executiv al Consiliului popular al municipiului Bucuresti sau al judetului in cuprinsul caruia isi are domiciliul femeia si numai in temeiul unui aviz dat de un medic oficial.

Art. 5

Este oprit sa se casatoreasca barbatul care este casatorit sau femeia care este casatorita.

Art. 6

Este oprita casatoria intre rudele in linie dreapta, precum si intre cele in linie colaterala pana la al patrulea grad inclusiv. Pentru motive temeinice, casatoria intre rudele in linie colaterala de gradul al patrulea poate fi incuviintata de Comitetul executiv al Consiliului popular al municipiului Bucuresti sau al judetului in cuprinsul caruia cel care cere aceasta incuviintare isi are domiciliul.

Art. 7

Este oprita casatoria:
a) intre cel care infiaza sau ascendentii lui, de o parte, si cel infiat ori descendentii acestuia, de alta;
b) intre copiii celui care infiaza, de o parte, si cel infiat sau copiii acestuia, de alta;
c) intre cei infiati de aceeasi persoana. Pentru motive temeinice, casatoria intre persoanele prevazute la lit. b) si c) de mai sus poate fi incuviintata potrivit dispozitiilor art. 6 alin. 2.

Art. 8

In timpul tutelei, casatoria este oprita intre tutore si persoana minora ce se afla sub tutela sa.

Art. 9

Este oprit sa se casatoreasca alienatul mintal, debilul mintal, precum si cel care este lipsit vremelnic de facultatile mintale, cat timp nu are discernamantul faptelor sale.

Art. 10

Casatoria nu se va incheia daca viitorii soti nu declara ca si-au comunicat reciproc starea sanatatii lor. In cazul in care, prin lege speciala, este oprita casatoria celor suferinzi de anumite boli, se vor aplica dispozitiile acelei legi.

Art. 11

Casatoria se incheie in fata delegatului de stare civila al Consiliului popular al comunei, orasului, municipiului sau sectorului municipiului Bucuresti, in cuprinsul caruia se afla domiciliul sau resedinta oricaruia dintre viitorii soti.

Art. 12

Cei care vor sa se casatoreasca vor face, personal, declaratia de casatorie le serviciul de stare civila la care urmeaza a se incheia casatoria. Daca unul dintre viitorii soti nu se afla in localitatea unde urmeaza a se incheia casatoria, el va putea face declaratia de casatorie in localitatea unde se afla, la serviciul de stare civila, care o va transmite, din oficiu si fara intarziere, serviciului de stare civila competent pentru incheierea casatoriei.

Art. 13

In declaratia de casatorie, viitorii soti vor arata ca nu exista nici o piedica legala la casatorie. Odata cu declaratia de casatorie, ei vor prezenta dovezile cerute de lege.

Art. 14

Orice persoana poate face opunere la casatorie, daca exista o piedica legala ori daca alte cerinte ale legii nu sunt indeplinite. Opunerea la casatorie se va face numai in scris, cu aratarea dovezilor pe care ea se intemeiaza.

Art. 15

Delegatul de stare civila va refuza sa constate incheierea casatoriei daca, in temeiul verificarilor ce este dator sa faca, al opunerilor primite sau al informatiilor ce are, gaseste ca cerintele legii nu sunt indeplinite.

Art. 16

Casatoria se incheie prin consimtamantul viitorilor soti. Acestia sunt obligati sa fie prezenti impreuna, insotiti de doi martori, la sediul primariei, pentru a-si da consimtamantul personal si in mod public in fata ofiterului de stare civila.
Cu toate acestea, in cazurile aratate de legea speciala, delegatul de stare civila va putea incheia casatoria si in afara sediului serviciului de stare civila, cu respectarea conditiilor prevazute in alin. 1.

Art. 17

Ofiterul de stare civila, luand consitamantul viitorilor soti, va intocmi, de indata, in registrul actelor de stare civila, actul de casatorie, care se semneaza de catre soti, de cei doi martori si de catre ofiterul de stare civila

Art. 18

Casatoria nu poate fi dovedita decat prin certificatul de casatorie, eliberat pe baza actului intocmit in registrul actelor de stare civila.

Art. 19

Ofiterul de stare civila, luand consitamantul viitorilor soti, va intocmi, de indata, in registrul actelor de stare civila, actul de casatorie, care se semneaza de catre soti, de cei doi martori si de catre ofiterul de stare civila.

Art. 20

Casatoria incheiata impotriva dispozitiilor privitoare la varsta legala nu va fi declarata nula daca, intre timp acela dintre soti care nu avea varsta ceruta pentru casatorie a implinit-o ori daca sotia a dat nastere unui copil sau a ramas insarcinata.

Art. 21

Casatoria poate fi anulata la cererea sotului al carui consimtamant a fost viciat prin eroare cu privire la identitatea fizica a celuilalt sot, prin viclenie sau prin violenta. Anularea casatoriei din aceste cauze poate fi ceruta de cel al carui consimtamant a fost viciat, in termen de sase luni de la incetarea violentei ori de la descoperirea erorii sau a vicleniei.

Art. 22

In cazul in care sotul unei persoane declarate moarta s-a recasatorit si, dupa aceasta, hotararea declarativa de moarte este anulata, casatoria cea noua ramane valabila. Prima casatorie este desfacuta pe data incheierii noii casatorii.

Art. 23

Sotul care a fost de buna-credinta la incheierea casatoriei, declarata nula sau anulata, pastreaza, pana la data cand hotararea instantei judecatoresti ramane definitiva, situatia unui sot dintr-o casatorie valabila. Declararea nulitatii casatoriei nu are nici o urmare in privinta copiilor, care isi pastreaza situatia de copii din casatorie.

Art. 24

In cazul prevazut in art. 23 alin. 1, cererea de intretinere a sotului de buna-credinta si raporturile patrimoniale dintre barbat si femeie sunt supuse, prin asemanare, dispozitiilor privitoare la divort. Tot astfel, in cazul prevazut in art. 23 alin. 2 se vor aplica, prin asemanare, dispozitiile prevazute la divort, in ce priveste drepturile si obligatiile dintre parinti si copii.



Codul familiei a mai fost modificat prin urmatoarele acte normative:

– Legea nr. 272 din 21 iunie 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.
– Legea nr. 273 din 21 iunie 2004 privind regimul juridic al adoptiei.

– Legea nr. 23 din 26 ianuarie 1999 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Codul Familiei si din Legea nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civila.

Este clar ca nu numai heterosexuali se pot casatori, dar si homosexuali isi pot infiinta o familie. Cu articolul 200 abrogat si cu atare dispozitii legale, este clar ca homosexuali se pot casatori. Nu le putem ura : decat casatorie de piatra.
Tags : insuratoare gay, casatorie homosexuala, homo marriage.
Translation : The gay can marry in Romania, because the allows that and doesn’t deny it.

In aceeasi categorie

Monden, divertisment, arta
Alexandra mc Queen xxxAlexandra, regina dansului
Alexandra Tarnoaga
Alina Plugaru,Totul despre
Alina Plugaru profa de romana
Body Paint
Casatoria gay, casatoria homosexuala
Casting
Cersetorul sexy
Concursuri de lesbi
Costume Plaja
Cristina Nitulescu. Filme in care joaca Cristina Nitulescu
Daca afara pierd, in tara romancele xxx…
Daniel Seven Sharky. Vampe.ro
Dona Visper
Alexandra mc Queen xxxEros Show 2008
Fata Zilei
Fete pe youtube
Fete sexy fotbal
Filme Budoar
Filme in care joaca Cristina Nitulescu
Filme Nicoleta Luciu
Filme sex oral gimnaziu
Frizura pubiana
Ginger Devil
Gravida la 10 ani
Ileana Lazariuc
Laura Andresan
Monica Columbeanu, tinuta lejera
Nesimitire crunta Show erotic Barcelona
Nicoleta Luciu in filme, si dezbracata
O curva costa 300 de euro in Elvetia
Oferta sex gratis
Macarena de la Husi
Panarame de panarame
Pornocalugarul Iosif
Sondaj Staruri Erotice
Filme video striptease gratis
Sex cu minore filme youtube
Sex cu gravide
Sex in pat cu parinti
Striptis metrou. Filme . Poze
Tarif sex striptease Alina Plugaru
Daniel vampee.ro vampe.ro filmare bloc xxxVampee.ro sex pe bloc
Daniel vampee.ro vampe.ro filmare bloc xxxVampee.ro Petrecere Salon Masaj
Virusi Cristina Nitulescu

2 răspunsuri to “Casatoria gay legala in Romania”

  1. Lorena Lupu Says:

    haha! tare.

  2. nedumerit Says:

    si totusi cum ramane ? este legala sau nu ?

Lasă un comentariu